Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

No, ona to není tak zcela klasická, profesionální, taneční soutěž. Rozhodují laici a jejich, různorodé motivy. Nic víc, nic míň. MB

1 0
možnosti
Foto

Ta druha soutezici asi nebyla moc outsider, kdyz se probojovala do finale ...

2 0
možnosti
LC

Bych to upravil. Češi ze sebe a okolí často dělají outsidery, jako právě teď Vy z těch co udělali rozhodnutí, které neakceptujete..Jednou bych tento druh masochismu chtěl pochopit.Rv:-/

0 0
možnosti
Foto

Ale já ho akceptuju, jen je mi k smíchu.

0 0
možnosti
Foto

Na Star dance se nekoukám a tak mohu těžko konkrétně v tomhle ohledu něco posoudit. Ale co je úspěch? Cirka v mých patnácti letech jsem dostala příležitost uvědomit si, že úspěšný život je život, který žiji tak, abych byla uvnitř spokojená. I to se občas závidí a neodpouští. Ovšem to, co nejčastěji závidíme a neodpouštíme není úspěch. To je nějaké životní pozlátko:)

0 0
možnosti

To už jste tu druhá co brečí kvůli tomu že nevyhrála její favoritka a nadává kvůli tomu na Čechy. Připomíná mi to brekot sportovních fandů, když zrovna nevyhraje jejich tým.

3 0
možnosti
Foto

Omyl, já jsem jen pozorovatel. Dopředu jasem si stanovila premisu, že ani Brzobohatý, ani Kuchařová nemají šanci vyhrát, ač jsou považováni za favority. A bohužel se mi to vyplnilo :-(

0 0
možnosti
JS

Myslím, že jste nepochopila jednu věc. Tato soutěž není jen o tanci, je o tanci a sympatiích. Přesněji řečeno o sympatiích a o tanci.

2 0
možnosti
Foto

Ale právě Ta´tána Kuchařová se projevila jako velmi sympatická, což bych do ní - vida ji na molu - asi neřekla. Přesto lidé zvolili Aničku. Ta naopak - tedy aspoň mě - trochu odrazovala svou urputností prodrat se do dalšího kola, jako by na tom ležel celý život. Opravdu bojovala, ale tohle není soutěž na život a na smrt.

0 0
možnosti
Foto

O65t88a96k48a49r 44S14e18k53l

23. 12. 2013 10:06

Co je to prosím za pořad ?

2 0
možnosti

V uváděném konkrétním případě to bude spíše z důvodu jací lidé a na jaké intelektuální úrovni se na tyto  stále opakované vysmáté soutěže dívají. Já bych to toho nezatahoval celý národ.

3 0
možnosti
JB