Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

O57t35a 40K59i83n77c

14. 1. 2019 22:55

S menšími výhradami s vámi souhlasím a karmuji.

0 0
možnosti
Foto

Napsal jste to moc hezky, vidím to velmi podobně a dala jsem karmu. A na lavici obžalovaných by neměl chybět prezident Zeman.

3 1
možnosti
Foto

Dal jsem Vám pane karmu, protože to v mnohém vidí hodně podobně. A díky za takový článek. ;-)R^

0 1
možnosti
MI

Díky, od Vás mně to obzvlášť těší :-)

1 0
možnosti
VV

Opravdu prvni cesky terorista? Nekdy pocatkem devadesatych let preci vybuchla puma na staromestskem namesti. Vysterilo se uz ktery terorista ji tam umistil a odpalil?

0 0
možnosti
MI

Tehdy ještě nefungoval §311- Teroristický útok, takže teroristé řádili dle jiných zákonů...

0 0
možnosti
Foto

Pan Balda bude podivín, protože myslící člověk by takovou hloupost nedělal. Že nás zatím migranti neoblažují svou přítomností, ještě neznamená, že to nenastane. Že jde o negativní jev, výjimky ať prominou, je každému myslícímu jasné.

2 4
možnosti
VV

Ano p.s. Bicero, i komunisti byli podivini. Bohuzel nas oblazovali pres 40 let svou pritomnosti. A miliony na to doplacely.

5 0
možnosti
LJ

Jen bych podotknul, že v Čapkově povídce Bůh sice nesoudí, ale nechává soudit - soudce.

2 0
možnosti
MI

Přesně tak, my lidé soudit musíme (kdybychom měli tolik informací, co Bůh, tak bychom soudit nedokázali, protože každý by byl oběť :-) )

2 0
možnosti
SB

Já jstem podle vás jedním z těchl kteří byl měli usednout na lavici obžalovaných s tímhle pánem, protože i já varuji před nebezpečím, které do Evropy přichází s migrací.

Dobře, usednu, ale v tom případě všichni, kteří naopak migraci podporují, nechť usednou na lavici obžalovaných třeba tehdy, když na koncertě v Bruselu migtranti nebo jejich potomci postřílí více než stovku posluchačů. Když v Paříži vystřílí celou redakci jednoho časopisu. Když v Londýně za bílého dne uříznou na ulici hlavu britskému vojákovi z povolání. Když v Berlíně vjedou do účastníků vánočních trhů. Když totéž udělají ve Štrasburku.

V jiné dnešní diskusi už tento požadavek, aby podobní lidé jako já byli souzeni s panem Baldou, napsal například i pan Ábelovský.

Ano, souhlasím, ale teprve poté, co vy a podobní lidé přijmete tresty za to, co napáchali migranti. Naposledy třeba ten, co nyní uškrtil tu sedmnáctiletou Rakušanku.

2 4
možnosti
MI

Na lavici obžalovaných by měli podle mne usednout šiřitelé lži, zla a nenávisti. Tedy určitě ne lidé, kteří oprávněně varují před nekontrolovatelnou imigrací (to je i můj případ). Tady nejde o rozpor migrace ano nebo ne. Tady jde o šíření lží, zla a nenávisti- a to prosím z obou stran těchto táborů, stejně tak zle mi je z padělání statistik zločinů, a jejich bagatelizací ze strany státních orgánů, zatajování původu zločinců, pokud se jedná o migranty. Jedná se o to samé- lež, zlo a nenávist...

4 0
možnosti
MS

Nemůžete přece zdůvodňovat trestný čin tím, že nějaký hodný důvěřivý člověk něčemu uvěřil. V tomto případě je to přijatelný kompromis. Státní zástupce navrhl trest, aby zůstalo zachováno právo, ale vzhledem k věku pachatele a okolnostem na spodní hranici.

Na jednu stranu chápu a souhlasím, že lavice obžalovaných by měla být více obsazená. Na stranu druhou je to zdůvodnění absurdní. Nikdo pana Baldu nenutil věřit populistům. To bychom brzy mohli bagatelizovat skutečné teroristické útoky a vinu házet pouze na korán, Alláha a Proroka Mohameda.

7 0
možnosti
MI

Individuální odpovědnost za své činy musí nést každý z nás... Jen bych byl moc rád, aby politici a jiní veřejní představitelé museli nést odpovědnost i za svá slova...

6 0
možnosti
ND

Nic neomlouvá jednání tohoto starého muže, ani to, že na veřejnosti ted vystupuje jako ustrašený králíček a kňoura, uvedl v nebezpečí lidské životy, měl kliku, že se nestala tragédie. Na lavici obžalovaných byl právem a sám.

4 0
možnosti
MI

Přesně tak, ale on byl vystrašený ještě před tím, co ten čin spáchal, a to na základě poplašných zpráv od těch pánů, kterým věřil...

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 590x
Stejně důležitá jako analýza toho, co a proč se skutečně stalo, je i analýza toho, co a proč se nestalo... 

(a to když se to s velkou pravděpodobností stát mohlo)...

bez této druhé části analýzy nejsme schopni pochopit probíhající realitu...

 

Seznam rubrik