Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O úrovni článku svědčí už to, že s přeočkování jednou ročně autorce vyšlo 150-190 dávek.

Takže buď neví kolika roku s člověk síťová nebo neumi počítat .

A jinak to přeočkování každý rok bylo mine i u rizikových skupin ne plošně obdobně jako je to u chřipky.

Takže hloupost od člověka co neumí počítat navíc postavené na oživení tvrzení.

0 1
možnosti
Foto

PS. K tomu reprezentačnímu trenérovi co by mohl vyprávět. Mohl by a zjistila byste, že nebýt testů tak o tom, že je pozitivní ani neví- to je ta tečka, ne vymizení víru, ale vymizení jeho nebezpečnosti pro zdraví.

0 1
možnosti
JR

J66a29n 78R55á24ž

5. 12. 2021 17:47

Tomu se ani zasmát nedá

0 0
možnosti
LH

Jen pro info, očkování lidé přenáší virus mnohonásobně méně

https://www.google.com/amp/s/theconversation.com/amp/no-vaccinated-people-are-not-just-as-infectious-as-unvaccinated-people-if-they-get-covid-171302

Pokud vás tedy zajímá něco tak hnusného jako čísla. Nálepkovat oponenty covy "Svědky" je nejtrapnější demagogie, nikoli argumentace.

1 0
možnosti
JF

tak to je spíš reakce na ty rozjetý vaxery resp. dobráky se stříkačkami pro všechny ... jako každá nemoc musí se řešit příčiny a u epidemie této divoké chřipky to mohou být právě i civilizační choroby a což by pak byla čísla z JIPek která jsem zatím ale jak jsou dva roky dlouhé nikde nezaznamenal ... očkovaní zas nemají příznaky a chovají se celkově i rizikověji a šíří to stejně jako neočkovaní které jsou s příznaky doma ... ale když bude vše proočkováno jednak ty rizika evidentně zcela nezmizí a navíc ztratíme mimo jiné základnu vůči neočkovaným jak to u nich probíhá přirozeně ... dle mého by se mělo v první fázi to cílit na rizikové a pak to postupně teprve rozšiřovat ... ale dva roky utekly a přijde mi že jsme stále dost na začátku ... místo toho tu lítají z jedné strany či druhé strany nálepky všeho druhu - ale z jedné "o trochu" více :-)

1 1
možnosti
JF

Je prý také možnost všechny proočkovat a poté to může každý bezpečně prodělat do své přirozené imunity. Dle mého se musí tak jako tak zjistit rizikové faktory těžkého průběhu a ty pak primárně řešit a očkovat akutně jen ty rizikové faktory ... JIPkami prošlo už tisíce lidí ale o tom co je to ono "s covidem" se neřeší ?

1 0
možnosti
Foto

Neřeší se vlastně vůbec nic, jediné, co se řeší, je očkování. :-(

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
JF

To ale jen model a nemůžete stejně zjistit jak by to bylo kdyby jste tak i postupoval ... a v reálu to udělat samozřejmě nelze. Mne spíš zaráží že se ještě po dvou letech neví nebo se neuvádí rizikové faktory které jsou spojeny s těžkým průběhem ... když už chce někdo operovat injekční stříkačkou tak tou se dá i docela dobře mířit kam je potřeba ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2491x
Jsem: realistický snílek, šedá myš, věřící bez víry

Nejsem: tolerantní manželka, zachránce večírků, dokonalá matka

Seznam rubrik