Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

markyz.Gero

18. 4. 2010 9:56
jistě můžete mít takový názor

patrně vám ho velí vaše přesvědčení ovšem můj názor je takový že se mýlíte a to dost hluboce, nechce se mi rozebírat všechny argumenty které jste do článku namíchal v poněkud zmatené konstrukci ale celkové vyznění je takové že nejste schopen nahlížet na svět jinak než svým úzkým průzorem

0 0
možnosti
MM

captain cook

18. 4. 2010 5:49
rozdil mezi ultrakonzervativci v radach katoliku, muslimu

zidu, hinduistu a ultrakonzervativnimi predstaviteli vsech ostatnich ver v podstate? NEEXISTUJE..

Kazda vira dovedena do extremu je nebezpecna svoji zlobou, nenavisti, nesnasenlivosti a snahou ovladnout ty ostatni. Za zvlast nebezpecne jsou extremisty povazovani umirneni verici jejich vlastni viry, kteri svou umirnenosti dokazuji, ze je mozne uprimne verit a pritom zit zivot nesesnerovany nabozenskou cenzurou a snaset se s ostatnimi lidskymi bytostmi kolem.

V extremnich nazorech Radia Maryja a autora lze nalezt obdobu v podstate s prohlasenim iranskeho imama o tom, ze nalicene a "nevhodne oblecene" zeny vyvolavaji v muzich touhu po mimomanzelskem sexu a tim zpusobuji zvyseni poctu a sily zemetreseni v Iranu. Odkaz

http://news.ninemsn.com.au/world/1041408/sex-fuels-earthquakes-says-iran-cleric

0 0
možnosti
B

Bernard_Gui

18. 4. 2010 9:48
Re: rozdil mezi ultrakonzervativci v radach katoliku, muslim

jděte svou zednářskou p.c.agitaci provádět někam jinamRv

0 0
možnosti
TK

Emannn

18. 4. 2010 5:14
fanatismus

Fanatismus je hrozná věc.

0 0
možnosti
J-BZVM

janny - ban za vrhačku mimin

17. 4. 2010 22:13
pěkný člának

skutečně díky a karma

R^R^

0 0
možnosti
H

honys

17. 4. 2010 19:01
Takový blog

může v Česku, které je z 90% nábožensky zcela neutrální, ba přímo ateistické napsat jen absolutní ignorant nebo náboženský fanatik. Tak se nedivte,že je na Váš blog tak negativně hodnocen. Při vší úctě k obětem tragedie si nemyslím, že pan Kaczynský byl nejlepším polským politikem a už vůbec ne nejlepším Polákem. Před havárií rozhodně nebyl oblíbeným prezidentem. Navíc organizace cesty na Katyňskou pietu mě připadá jak z panoptika -  mladý pilot prezidentského speciálu, úplně celé velení polské armády na jedné palubě, odstartování z Varšavy bez zjištění povětrnostní situace ve Smolensku atd.  

0 0
možnosti
J-BZVM

janny - ban za vrhačku mimin

17. 4. 2010 22:15
Re: Takový blog

Autor vyjádřil svůj názor. A většinový stádní názor neznamená vždy ten nejlepší názor. Viz např volby v roce 1948, nebo volby v roce 2010.

Takže klídeček. :-):-)

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

17. 4. 2010 17:16
Velmi hezké

Děkuji a karma

0 0
možnosti
DS

Divad

17. 4. 2010 14:15
Muj ty svata prostoto

Ignaci, Ignaci, je videt, zes asi moc v Polsku nepobyl a kdyz tak mozna v pribytku otce Rydzyka (nepouceni at si vyhledaji na Wikipedii). Prumerny, jen mirne vzdelany Polak, o nadprumeru ani nemluvim, by si o Kaczynskeho ani neoprel kolo. Vetsina lidi pri zmince o nem zvedala oci v sloup a mavala rukou na znameni, at uz je co nejdrive pryc z politiky, aby nedelal ostudu Polsku.

Vsechny ty zvasty o jeho zasluhach ustanou az bude po pohrbu a tradici bude ucineno za dost. Kazdy normalni Polak bude rad, ze ma tuto kapitolu dejin za sebou.

To ovsem neznamena, ze Radio Maryja bude svym vernym oveckam opakovat odkaz velikeho panovnika do aleluja. Amen.

0 0
možnosti
ZK

SID09

17. 4. 2010 21:21
Re: Muj ty svata prostoto

 Náprosto výstižné !!!!!!R^

0 0
možnosti
VP

Profík

17. 4. 2010 14:00
Ciniku!

S tou Gruzií si děláš [neslušný výraz], ne? Gruzie jakožto věrný lokaj USA měla pocit, že může beztrestně dráždit medvěda, ale ten jí to brzy vysvětlil. Nevím přesně o jaké podpoře mluvíš, ale pokud to byla ona morální podpora, bylo to od Polska upřímně řečeno hloupost. A od vlády ČR taky, že se k něčemu takovému přidávala, ale když si vezmu její personální složení -- vybavuje se mi jistá americká komedie s Jimem Carreym --, nelze se vlastně čemu divit.

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

17. 4. 2010 13:59
Nepříliš povedená agitka

Váš článek akorát ukazuje, že se jedná o tragedii a ztrátu lidskou, nikoli však politickou. Kaczynski byl víc než co jiného nacionalista, hlasatel polského mesianismu,a té nepříliš povedené parodie křesťanství, jak je v Polsku pěstováno tamními papeženci. Jeho věčná paranoidní tažení proti neustále se rozšiřujícímu okruhu odpůrců PiSu, už byla směšná. Proto neměl jako prezident ani šanci obhájit svůj úřad ve volbách, které měly být na podzim. Je škoda těch lidských životů, ale Kaczinski se svým retardovaným způsobem myšlení Evropě chybět nebude. A Polsku taky ne.

0 0
možnosti
VD

všd

18. 4. 2010 15:15
Re: Nepříliš povedená agitka

Kaczyńského myšlení nebylo retardované, bylo minoritní, i v Polsku (tam měl početné odpůrce i z opačné strany, avšak velmi nejednotné). Každopádně Polsko netrpělo islamizací, jako Západ Evropy, ani ekonomickým rozvratem, jako Maďarsko. Na to bychom také neměli zapomínat.

0 0
možnosti
PK

Petr Kubík

17. 4. 2010 12:06
Dobrý článek

jako vždycky R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.