Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pgjed

23. 9. 2010 16:04
Šojdrová se již odepsala

K mému velkému smutku bohužel musím konstatovat, že kdysi velmi nadějná  politička KDU-ČSL, která má za sebou nepochybně mnoho dobrého, se svou nerozhodností v zásadních věcech a tápáním ve věcech zásadních pro většinu aktivních členů KDU-ČSL odepsala. Veřejně její činy /nečiny a její výroky nikdo moc nekomentuje. Je mnoho práce s volbami. Všichni jenom postraně žehrají, že jim  kazí práci.

Mě osobně je to velmi líto, leč to je tak vše, co s tím mohu dělat. Z té mizerie čelných politiků KDU je to ještě  ta menší hrůza.

0 0
možnosti

xchickox007

31. 8. 2010 21:54
A teďkom si řekněmě upřímně...

já být paní Šojdrovou, a dostat otevřený dopis od pánů Pospíšila nebo nějakýho jinýho bigotního katolickýho radikála, tak dopis nedopis,KDU nebo ODS nejlepší účel vidím udělat si z něho papírovou vlaštovku nebo vytřít pr...(popř. rovnou do koše - pokud by byl jenom eletronicky)

Protože upřímně to je to samý jako kdyby spoluobčan zloděj napsal otevřený dopis ministru vnitra, aby zrušil kamery v supermarketech, městkou policii, protože vlastně mu znemožňuje vykonávat snadno jeho "povolání"

Parelela a pointa pro ty kdo to nepochopili - pokud povolíme zlodějům krást,budeme se míst hůř...

Pokud dáme prostor ultrakatolickým radikálům budem se mít hůř....Paní Šojdrová, ačkoliv ji neznám osobně vykročila možná jako první správným směrem, odsouzením chování Cyrila Svobody, plus posunutím KDU kupředu od témat díky kterým byla pro 96%republiky nevolitelná

0 0
možnosti

Saltos Alim

29. 8. 2010 15:53
Žádná beznaděj

Prohraná bitva neznamená prohranou válku pokud se podaří najít východiska. To je v prvé řadě pevný program soustředěný na rodinu, morálku, slušné mezilidské vztahy, průhlednost politiky a ekonomiky, proti kriminalitě  a nevymahatelnosti práva. S  tím do masmedií. Na vlastní historii s takovým programem  mohou povstat nebo vyzrát osobnosti. Že se narazí na odpor je naprosto jasné, ale to nic neznamená. Ztratit není co, parlament už utekl, není třeba lavírovat a postupovat tak říkajíc za každou cenu. Rozumná a poctivá politika najde v tomto současném zdivočelém a vlastně i zklamaném ovzduší dost příznivců.    8-o

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

29. 8. 2010 16:19
Re: Žádná beznaděj

Jenže mezi lidovci tak nijak nevidím nikoho, kdo by byl ochoten a schopen tu bitvu vést...

0 0
možnosti

xchickox007

29. 8. 2010 13:25
Pospíšil se jako opět sekl

Lidovci, projeli volby hlavně kvůli tomu, že byli profláknutí jako strana: "Kam vítr, tam plášť" a taky prodloužená ruka tý špatný části církve: Potraty, otevřeně negativní postoj k homosexuálům a pod... Lidí co jsou jako Pospíšil je u nás hluboko pod 5% ti Lidovcům nikdy volby nevyhrajou, a věrné babičky "kejvalky" z moravy odešly na věčnost a mladí ani na tý moravě přece nebudou volit stranu, která nepochopí to, že středověk nám nějak skončil.

Já Vidím problém u lidovců především v tom "přeběhlictví" plus neschopnosti vyřešit kauzy kolem vlastních lidí... Lidovci by mohly být v parlamentu, ale to by museli mít jasný, přímý program(jako to udělala TOP09 a uspěla), třeba zaměřený na rodinnou politiku, mladé voliče a pod... a ne být stranou tmářů, podržtaškou Hnutí pro život a pod.

Myslím si že pokud chcou lidovci v dalších volbách uspět, měli by se zaměřit na venkov,regionální rozvoj, politiku a podporu školství - prostor tu je.A hlavně nevnucovat lidem stupidní "zákazy potratů" a pod.

0 0
možnosti

SID09

29. 8. 2010 15:32
Re: Pospíšil se jako opět sekl

Do značný míry je to tak. Navíc musím zdůraznit, že ti, co zůstali jako politická reprezentace strany jsou absolutně nedůvěryhodní jedinci - Carda Retarda....... !!!!

0 0
možnosti

truepapas123

29. 8. 2010 8:31
KDU-ČSL

Jen ať tahle partaj v současné podobě, zůstane kde je, čili mimo parlament, jejich "křesťanské" míchání se do všeho a do všech už přerostlo únosnou mez, což je také jeden z důvodů, proč propadli u voleb, jestli mají něco proti potratům, tak ať na ně nechodí, ale ať nezkouší DIKTOVAT!!

0 0
možnosti

xchickox007

29. 8. 2010 13:32
Re: KDU-ČSL

R^ Ono to diktování je taky stálo volby... Lidovci byli poslední roky, aspoň pro hodně lidí takovým protipolem KSČM, přičemž ta byla "extra vlevo", lidovci "extra černo" a třeba na postoji k potratům je to vidět, podle jednoho průzkumu tuším GfK, je pro zákaz potratů něco kolem 2% lidí v ČR, pokud bude KDU-ČSL nadále podporovat "zakazovače a diktátůrky", zůstane na těch 2% furt.

Pokud se s ní stane moderní, evropská a klidně i křesťanská strana bez diktátorských sklonů a přeběhlictví, myslím si že maj šanci vyrovnat se VV, ale chtělo by to solidní lidi z mozkem a ne PospíšilyR^

0 0
možnosti

Modrá Jana

29. 8. 2010 8:22
Ne nadarmo se říká,

že krysy opouštějí loď první.;-D

0 0
možnosti

Více takových Kožených

29. 8. 2010 3:38
Proč

jsi ten dopis nezalepil?  :-)

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

29. 8. 2010 4:35
Re: Proč

Otevřené dopisy se nezalepují. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.