Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kevinbb

27. 9. 2010 21:03
Pospisile,

vy tady z prominutim kecate a balamutite. Kde jste sebral ty procenta co se tyka potratu. Ja vam to reknu, je to vycucane z prstu.

Nam to pripada, ze jste clenem tak zvanych "tea" party(drtiva vetsina tech kteri si rikaji, ze jsou krestani) a tim na vyplatni listine zdravotnich pojistoven a farmaucenskych firem kteri nemuzou pripustit, ze president Obama je castecne pripravil o cast snadnych nekontrolovanych zisku a tak ted hledaji ruzne klicky jak je ziskat zpatky a hlavne, jak ziskat zpatky duveru obcanu, napriklad skrz Palinovou.

Jeste k tem potratum, 62% americanu(republikanu, demokratu a dalsich) souhlasilo a souhlasi s potraty a v tom jsou zamichani tez lide kteri to chteji nechavat na zenach samotnych.

Tyto procenta ktera uvadim, byli zjistene loni pri presidentove kampani za zdravotni pojisteni pro vsechny americany.

A co se tyka zdravotniho pojisteni ktere horko tezko a jen castecne prosadil president Obama, tak to je hlavne vina tech zdr. pojistoven a farmaucenskych firem.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

28. 9. 2010 0:02
Re: Pospisile,

Víte, nechci Vás strašit, ale pokud se nenaučíte číst pořádně, na co reagujete, budete jako diskutér stát za houby, Já níže udávám odpor vůči placení potratů na požádání státem a odpor proti omezování výhrady svědomí. A jasně to u toho říkám. Tak proč tu argumentujete procenty týkajícími se podstatně odlišných otázek? :-)

0 0
možnosti

certik_bertik

27. 9. 2010 10:44
to

mi řekněte, která část z té reformy nařizuje potraty, to je asi ve vaši fantazii pouze

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

27. 9. 2010 10:54
Re: to

Ona je nenařizuje, přečtěte si laskavě, co jsem napsal - a na čem se shodnou jak potratáří tak obránci života. Ona umožńuje jejich placení ze státního rozpočtu a otevírá cesty ke zpochybnění a likvidaci výhrady svědomí.

0 0
možnosti

xchickox007

27. 9. 2010 10:13
Pospíšil

old fashioned Vince IV..: On není Islamista, on je katolický terorista.... Bere za velký počet 200 účastníků odpůrců proti sex. výchově:-):-):-) cca 52% US občanů za 2/3 a podobný vtipy.

Pospíšil se prostě snaží psát a konat, aby to vypadalo, že těch "jeho" podobných teroristů je stejně.

Realita: od května 2010 podepsalo petici proti sex. výchově jenom 8,5tis. lidí - odhaduju že polovička jsou babičky z moravy,kterým to farář řekl v kostele bez dalšího vysvětlení ale i tak je 8,5tis. velký kulový v poměru obyv. čr (třeba odbořářů a st. zaměstnanců se sešlo 40 000 to už něco pro mě něco znamená) Na novinkách v Anketě bylo 81% pro sex. výchovu ve školách..

0 0
možnosti

old fashioned Vince IV..

27. 9. 2010 8:50
Pospíšile, než katolíka bych vás odhadoval

spíše na islamistu...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.