Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marka40

9. 12. 2010 12:42
....

Ještě zde ocituji příspěveky, které napsali dva diskutéři na duších a hvězdách, a s kterými se plně ztotožňuji:

"Pane Pospisile nejsem si jisty, zda jste clanek cetl. Bohuzel musim rici, ze kdyby byli vsichni knezi jak Orko, byla by cirkev ve vsech smerech mnohem dal.

Stydim se za „katoliky“ jako vy… presneji receno za nazory a postoje. Nebyt takovych knezi, tak cirkev uz neni, protoze by zustala stat nekde v minulosti…"

"Když jsme u silných výrazů, také jich pár ocituji.    Nesuďte, abyste nebyli souzeni.    Jakou měrou měříte, takovou vám bude naměřeno.    Trám a tříska v oku (je jistě zbytečné citovat celé).  Koho ďábel nezabrzdí toho popožene. Nezbývá než Vám popřát stejnou míru sebereflexe, jakou věnujete druhým."

Já osobně vám ze srdce přeji, abyste se ze svého fanatismu probudil a byl schopen žít normálním životem.

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

12. 12. 2010 19:53
Re: ....

Zneužíváte diskusi, tenhle příspěvek je naprosto off topic. Vlastně všechny Vaše příspěvky pod tímto článkem.

0 0
možnosti
MV

marka40

9. 12. 2010 11:47
Tak jsem

koukla na ty duše a hvězdy a koukám, už i Marek Vácha je na vašem indexu. Velké štěstí, že už zde nemáme rok 1415, vy byste fanaticky podpaloval hranice, jen by to praštělo, že jo? Vzdělaní lékaři, teologové, matky mnoha dětí, prostě všichni, kteří by se vám - zakomplexovanému človíčku, nehodili do krámu, a neskákali tak, jak vy fanaticky pískáte, už byste je utíkal nahlásit inkvizici.

Cituji: "Musím říci, že mne katolický kněz hlásající podobná stanoviska naplňuje ledovou hrůzou… Jak jsem řekl, lépe žádné kněze, než takovéto…"

Co vy si o sobě myslíte, co si to dovolujete? Marek Vácha je nesmírně vzdělaný člověk, který na rozdíl od vás jen slepě nepapouškuje, ale studuje, bádá a přemýšlí. Což vy nedovedete. Zakomplexované ženské, o které žádný chlap nestojí, své komplexy "vybíjejí" na stránkách "feministky".

0 0
možnosti
MV

marka40

9. 12. 2010 12:22
Re: Tak jsem

 Zakomplexovaní chlapi, o které nestojí žádná ženská a absence sexu jim leze na mozek, se schovávají za to, že jsou těmi jedinými správnými a pravými katolíky, a vybíjejí se tím, že se snaží šťourat v intimnostech manželských párů.

V roce 1415 stejní fanatici upálili Mistra Jana Husa, kterého osvícení církevní představitelé po 500letech rehabilitovali. Před 100lety bojovali fanatici proti Janu Jánskému, který potřeboval pitvat. Stejně zuřivě proti němu brojili, jako dnes vy a vám podobní nevzdělanci proti M.Váchovi, P.Remešovi a dalším osvíceným katolíkům. 

A potom - stejně nevím, o co vám jde. I kdyby tito pánové byli zuřivě proti stejně jako např. vy, tak to nic nezmění na tom, že umělé oplodnění nebo užívání antikoncepce(kterou užívá víc jak 50% katol.manželství) je záležitostí mezi člověkem a Bohem a jen Bůh bude nebo nebude soudit tyto manželské páry. NIKDO totiž nepotřebuje povolení ani od nějakého Pospíšila, jjstodoly, hamishe, či dalších fanatiků.

0 0
možnosti
A

akki

7. 12. 2010 0:32
Jakmile se čehokoliv

zmocní pečliví úředníci, nastává zmar. Jenom nevím, jak zněnit myšlení těchto "kybernetů".:-(

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

7. 12. 2010 5:33
Re: Jakmile se čehokoliv

V prvé řadě je třeba zredukovat jejich počet, aby neměli čas na blbosti...

0 0
možnosti
TB

MayaMoya..

6. 12. 2010 22:27
Děkuju za článek...

Karma...samosebou :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.