Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

janacz

28. 3. 2011 13:46
Váš hlavní motiv je

manipulace s lidmi a TOTO je nacismus. !!

0 0
možnosti

_-1-_

13. 3. 2011 21:36
Tak 40 milionů zavražděných ročně ........

a vy jste dosud nepodal ani jedno trestní oznámení ..... jste spoluviníkem a vvyvrhelem společnosti :-(Rv!!

0 0
možnosti

xchickox007

14. 3. 2011 8:21
Re: Tak 40 milionů zavražděných ročně ........

Tak on Pospíšil vystudoval střední... jiným způsobem je mu jasný, že za podobnou žalobu by dostal cca studenou sprchu a svěrací kazajku..

Protože každý slušný a normální ví, že potrat s vraždou nelze vůbec srovnávat, natož stavět na stejnou úroveň

0 0
možnosti

marka40

22. 2. 2011 17:08
Během včerejška

a deška jsem na "Duše a hvězdy" napsala asi 10 skušných příspěvků. Všechny byly smazány. Tak jsem některé napsala znovu pod jiným nickem - opět smazány. Neschopnost oponovat a absence argumentů se řeší tím, že se nepohodlné příspěvky mažou. Smutné.

0 0
možnosti

xchickox007

22. 2. 2011 20:13
Re: Během včerejška

Tak "malý fašounek" Pospíšil nemůže mít na svém "ohníčku pro svoji jugen" kritiku, a už vůbec ne tu slušnou. To by totiž mohlo normálním lidem dojít, že úplně mimo, a  mohl by taky vyjít článek z oficiálních církevních kruhů jak moc je jeho časopis zvrhlý a fanatický... anebo by se o pár lidí včetně Igiho mohl začít zajímat útvar pro boj s extrémismem a to by krutě narušilo jeho ego a on by musel svolat na Václaváku pochod pro duše a hvězdy s povinným poplatkem 300,-kč, aby mě na počítač a zpáteční lístek do budějic....

Ne Ignác totiž jako správný klerovůdce si nemůže dovolit kritiku, i když je věcná a slušná...

0 0
možnosti

marka40

22. 2. 2011 13:58
Tak jsem se koukla

na dikuzi pod tímto článkem a o arcibiskupovi Dukovi na Duších a hvězdách.  Tak ta diskuze to je přímo koncentrát komplexů starých mládenců z toho, že by tak rádi sex, ale nemají ho, tak by ho  zakázali i všem ostatním.

Autore - já chápu,že jste nešťastný z toho, že nemáte manželku, děti, sex. Kdybyste ale svoje úsilí zaměřil místo na fanatické požadování zákazů, na POMOC potřebným, viděl byste, jak by váš život získal nový-kladný rozměr. Tím, že byste se zaměřil na věci kladné, místo současného zaměření na věci záporné, zajisté byste pocítil i dary Ducha Svatého. Věřte, že kdybyste vy sám byl schopen život vidět dle přikázáni "nesuď a nebudeš souzen", poznal byste to pak i sám na sobě. Tím, že budete požadovat zákazy čehokoliv pro ostatní, tím nedojdete štěstí pro sebe. Člověk musí začít nejprve pracovat sám na sobě, změnit k lepšímu sebe, a pak svým OSOBNÍM  příkladem může působit na druhé a měnit je k lepšímu.

0 0
možnosti

marka40

22. 2. 2011 14:06
Re: Tak jsem se koukla

Zkuste si vzít příklad právě třeba z kardinála Duku, M.Váchy, K Skočovského a jim podobných. Tito pánové a mnozí další jsou důkazem toho, že lidé, kteří chtějí POMÁHAT ne zakazovat, zmohou opravdu mnoho a jsou schopni vykonat mnoho dobrého.  Teď je jen otázkou, zda vy, a vaši kolegové chcete pomáhat, nebo vám stači ke štěstí farizejství, se kterým přistupujete k životu i k ostatním. Zkuste se nad tímto, co jsem vám naosala zamyslet. Jste mladý a byla by škoda, abyste svůj život prožil farizejským způsobe a neměl na konci života na kontě nic jiného-kladného.

0 0
možnosti

xchickox007

19. 2. 2011 20:58
a jinak on ten pospíšil je hlavně socka

http://aktualityhvezd.wordpress.com/2011/02/18/prosba-o-prispevek/

Protože místo toho, aby šel někam pořádně makat, tak píše podobné nesmysly. Protože nemá čas poctivě pracovat. Musí (pokud mu shoří pc s neustálého zahlcování internetu podobnými stupidními články) sockovat podobné ovce o stovku či dvě na novej (aby mohl taky shořet)

Ještě že to není obraz skutečného katolíkav české republice. Protože ten nikdy není, nebyl a nebude pro kriminalizaci potratů, omezení dostupnosti HA a podobných nemyslů. Ale bude pomáhat svými činy lidem, nehledě na víru a jejich názory. A hlavně nebude svým spoluobčanům jeho víru vnucovat, že pospíšile:-)R^

0 0
možnosti

marka40

21. 2. 2011 12:23
Re: a jinak on ten pospíšil je hlavně socka

Tady naprosto a beze zbytku souhlasím. Tento autor a jemu pár podobných skutečně NEJSOU obrazem skutečného katolíka v naší republice. Naopak - tito lidé jsou obrazem skutečných fanatiků, kteří si prostřednictvím "odvolávání se na pravou víru" léčí svoje komplexy. Představitelé katolické církve se od  těchto lidí, a všeho, co hlásají, distancují.

0 0
možnosti

xchickox007

19. 2. 2011 20:49
A jinak ke srování Křesťanů a Nacistů

Ať už přímým nebo nepřímým vlivem díky Fanatickým křesťanům jako je Pospíšil zemřelo víc lidí než za nacismu a socialismu dohromady. Takže který ismus je pak horší že....

Jinak smutný je, že podobní pomatenci jako je náš milý ignác by rádi nařizovali slušným lidem v ČR stupidní zákony. Ale že si katoličtí kneží v jisté farnosti (a určitě není jedna) docela dobře placení z peněz daňových poplatníků berou klidně 300kč zpropitný od 70letejch důchodců a jezděj v SUV za základku půl mega, na to už se nějak přednášky nedělá... o zneužívání po celém světě a podbných ohavnostech ani nemluvě.

0 0
možnosti

marka40

21. 2. 2011 12:17
Re: A jinak ke srování Křesťanů a Nacistů

A proč jim tedy ti důchodci to zpropitné dávají? To je přece jejich vlastní soukromá iniciativa, pokud tak činí! Netvrdím, že mezi knězi nejsou kněží špatní. Samozřejmě, že jsou, protože jsou to také jen lidé, jako my všichni ostatní.  Ale pokud jim někdo DOBROVOLNĚ cpe peníze, pak není hříchem je přijmout. Je také pravda, že někteří lidé dovedou ledacos překroutit. Pamatuji si, když jsme chtěli křtít syna, byla jsem se zeptat známých, kteří křtili několik týdnů před námi, zda dávali nějaký finanční obnos. Pán mi odpověděl: vzal si dvě stovky. Když jsme křtili my, ptal se manžel po obřadu, co jsme dlužni. Kněz odpověděl: za křtění se neplatí. Pokud ovšem chcete nechat nějaký finanční dar na potřeby kostela, můžete jej přidat k dnešní sbírce. Peníze farnosti spravovali spolu s knězem dva kostelníci, kteří mi potvrdili, že všechny tyto dary byly skutečně použity na potřeby kostela. Toto je moje zkušenost. Ne vždy vše špatné, co se o knězích říká, je pravda.

0 0
možnosti

xchickox007

19. 2. 2011 20:37
ááá máme tady další perly nedostudovaného VŠ ignáce

Kde pak je jádro vtipu? V tom, že pan Pospíšil je udělanej z toho když mu na přednášku přijde pár desítek lidí... V tom že pan Pospíšil je úplně mimo. V tom, že nemá ani lékařské, ani kriminalistické ani právní vzdělání.

To se pak z toho co označuje dotyčný třeba i 50 článcích musí člověk leda smát.

Zákaz potratů ani omezení dostupnosti HA, nikdy nevedlo a ani nevede k jejich snížení. To si můžou myslet možná teroristi, chovanci v bohnicích s IQ na úrovni opice a Pospíšil a ty mizivé procenta prolifistů (ČR)

Kriminalizace vede hlavně k negativům: a)omezuju práva matky(živeho dospělého člověka,který neriskuje nechtěné dětství týrání nebo nízké soc. podmínky,b) legalizuju pokoutné potraty,d) působím negativně psychicky na např. znásilněné ženy.

A omezení HA, a její srovnání s vraždou se vůbec bavit nebudu, protože pokud někdo tvrdí takové lži devalvuje neskutečně termín vražda a patří mu zopakovat si základku

0 0
možnosti

Politicky korektní lež

17. 2. 2011 19:45
nacisté byli proti potratům

(krom jasně specifikovaných případů)

0 0
možnosti

Astaroth

18. 2. 2011 8:48
Re: nacisté byli proti potratům

Bodejt, vojak, ktereho neroztrha katetr, roztrha granatem nekolik nepratel R^

0 0
možnosti

duhacenzor2

17. 2. 2011 19:03
Zkuste to poupravit, autore,

ať na potraty nelezou v žádném případě křesťanky, atheistky klidně můžou, třeba desetkrát za rok, třeba každý den, alespoň atheismus se svými potraty,euthanasiemi, genocidami,gilotinami,gulagy a kolektivisacemi rychleji vysmahne z planety Země, scházet nijak nebudou,vrahů bylo dost.

Proč takto hovořím? Podívej se na Tertulliánovu Apologetiku, hovoří přesně o tom samém, antika také vraždila děti, na rozdíl od dnešního stavu, kdy atheismus udělal vražedkyně vlastních dětí z matek, tehdy bylo zabít dítě nezpochybnitelným "právem" otce, ale Tertu nemoralisuje, jak my všichni jsme zodpovědni, jen srovnává, jen konstatuje holý fakt: "..podívejte se na sebe..vy zabíjíte své děti, my své děti nezabíjíme..", nenutí křesťany kát se za hříchy těch ostatních, pochop ho a jak on nechal po rovině slova vyhnít antimorální, otrokářský, infanticidní, nechutný Řím, nech vyhnít antimorální, neootrokářské, infanticidní, nechutné atheisty,  jeho obdivovatele a obnovovatele  odporných starořímských tradic.

0 0
možnosti

Dita_1

17. 2. 2011 19:27
Re: Zkuste to poupravit, autore,

Tohle je vaše křesťanská láska v praxi?

0 0
možnosti

hrabě Artstetten

17. 2. 2011 18:52
Co chcete slyšet, pohani?

Chcete, aby katolíci říkali raději:

Vražděte si své děti podle ctěné libosti, my a muslimové to dělat nebudeme.

To byste chtěli slyšet? ;-)

0 0
možnosti

duhacenzor2

17. 2. 2011 19:05
Re: Co chcete slyšet, pohani?

OK, proč by TOHLE mělo být špatné, nemůžu chtít spasit někoho, kdo o to nestojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.