Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper_2

23. 5. 2010 1:01
Vláda komunisty -judaisty Fischera

myšlenkově znásilnuje naše děti ve školách. Na MŠ působí opětovně ultralevicová fanatička Marksová - Tominová. Osobně považuji zelené za t.č. nebezpečnější komunistů.

R^R^R^

0 0
možnosti

hyzik

14. 5. 2010 10:17
Pokud víme, že prostituce

tady je, tak je správné ji zlegalizovat a zdanit. Já vydělávám jiným způsobem a platím daně jako mourovatý, proč by měla být prostitutka vyjímkou? Snad pro to, že se to panbíčkářům nelíbí, že toto existuje? Je jistě celá řada z nich, kteří využívají jejich službu, jistě i vaši duchovní pastýři. Zavírání očí před něčím, neznamená, že to tady není. 

0 0
možnosti

kaktusak

14. 5. 2010 0:44
Takže z toho plyne, že nejlepší jsou komunisti

0 0
možnosti

hash55

23. 5. 2010 0:44
Re: Takže z toho plyne, že nejlepší jsou komunisti

R^R^R^

0 0
možnosti

milanalois

13. 5. 2010 18:55
Pěkné.

Těším se na pokračování.

Stran je 26 - tak abyste to do voleb stihl!

0 0
možnosti

VsichniMeMajiRadi

13. 5. 2010 16:28
karma

R^

0 0
možnosti

vodní želva

13. 5. 2010 14:28
Přečetl jsem celou diskuzi.

Pane Pospíšile, připadá mi, že jste se posunul do pozice duchovního, který káže svým ovečkám. Se svým přístupem nemáte šanci volit žádnou stranu.

0 0
možnosti

Saša

13. 5. 2010 14:37
Nemyslím.

Katolík píše pro jiné katolíky o svém rozboru předvolební situace u jednotlivých kandidujících politických stranách. To je dobře. Já z toho mám radost.

A nemyslím si, že by to znamenalo, že pan Pospíšil nenajde stranu, kterou bude volit.

 Osobně na názor pana Ignáce Pospíšila hodně dám.

0 0
možnosti

9 99

13. 5. 2010 14:24
Potratáři/ky, genderisti/tky, feministky už ovládli/y školy

Krásným příkladem je brněnská Fakulta sociálních studií MU, kde je výuka vedena levicovým, liberálním, profeministickým směrem. Pedagogové se zřejmě bojí z tohoto trendu vybočovat, aby nepřišli o jistý zdroj příjmů. Rv:-([>-]EU

0 0
možnosti

všd

13. 5. 2010 14:54
Re: Potratáři/ky, genderisti/tky, feministky už ovládli/y školy

Podle mého názoru je jedinou možnosti konzervativních a křesťansko-demokratických učitelů uhájit alespoň některé vysoké školy, na VŠE lze uzavřít účelové spojenectví s "vládnoucími" liberály, i na FF UK a FSV UK to ještě není tak špatné, narozdíl od "Sokolovny". Pak tu je Olomouc a jsou tu "regionální" a soukromé vysoké školy, nikde tam ještě rudozelení nevládnou, s výjimkou FHS v Plzni, ale to je odpad i ve srovnání s JČU, OU, UHK apod.

Problém je v tom, že konkrétně v Ostravě, kde je naladění studentů konzervativní, neexistuje centrum, ze kterého by se mohlo vyvvinout akademické centrum konzervativních sil. Z velké části je to vinou akademického faráře Jiřího Schreibera.

0 0
možnosti

.MichaL

13. 5. 2010 13:52
Politické strany..

..především v důsledku zajišťují chod státu ve všech možných aspektech. Volič by se teoreticky měl rozhodovat podle toho, která strana podle něj bude stát spravovat nejefektivněji a zároveň nejpříznivěji pro jeho obyvatele. Vybírat stranu podle toho, jaký má vztah k potratům a prostituci a nebrat v potaz třeba ekonomický nebo zahraničněpolitický program, je asi stejně bystrozraké jako rozhodovat se podle toho, jestli mi někdo slíbí "třináctý důchod".

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

13. 5. 2010 14:03
Re: Politické strany..

S Vaší logikou by bylo správné volit v Německu 30. let NSDAP. Právo na život je nejzákladnějším lidským právem a pokud je nějaká strana popírá či omezuje, je to naprosto zásadní mínus, přes které nejsede vlak. Ať už jde o nacisty, co chtějí vyhladit méněcenné rasy a jeince, komunisty, co chtějí vyhladit třídní nepřátele, nebo potratáře, co podporují vraždění nenarozených dětí.

0 0
možnosti

Alergik71

13. 5. 2010 13:48
:?????

Z historie víme, že první instituce která provozovala nevěstince jako výnosný kšeft byla právě katolická církev. Takže proč teď jste proti její legalizaci. Nebo spíše přiznání si reality že prostituce tu byla vždy a je možné ji potlačit (asi ne odstranit) jen výchovou, výchovou a výchovou. Že je lepší ji zlegalizovat a mít ji pod kontrolou (a mít z ní daně) a omezit tak nucenou prostituci a obchod s "bílým masem" než se tvářit že neexistuje a neřešit ji.

Potraty nechce asi nikdo i když si dovedu představit situace, kdy je to nutné (zdravotní hlediska, znásilnění,...) Ale to se trošku popírá s právem na antikoncepci (i přerušovaná soulož je antikoncepce). Kdo z nás nezhřešil ať hodí kamenem.... Ale stejně jako před tím je to otázka výchovy, výchovy a výchovy.;-)

0 0
možnosti

antonio seruti

13. 5. 2010 14:33
Re: :?????

v tomhle souhlas s autorem. Někteří lidé si prostě myslí, že stát nemá fungovat jako pasák...

0 0
možnosti

svatopluk.dobrota

13. 5. 2010 13:46
Cyril Svoboda je katolík ? ? ?

Rád bych se autora zeptal, zda je předseda KDU - pan Cyril Svoboda dobrý katolík ? ? ? Před volbami pozastavil svůj soudní spor s Charitou o dům za 60 mil. Kč., ale po volbách se do toho opět opře a určitě se mu podaří Charitu z domu vypráskat............;-( 

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

13. 5. 2010 13:52
Re: Cyril Svoboda je katolík ? ? ?

Nechci zde teď psát o KDU-ČSL, ale když už se přímo ptáte: Pan Svoboda je největší ostuda, jako si KDU-ČSL během své polistopadové existence vyprodukovala, překoná i Kalouska. Pevně doufám, že se pan předseda do Parlamentu nedostane, nejlépe protože bude vykroužkován. Faktem je, že má velký podíl na tom, že si stále nejsem jist, kterou stranu budu volit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.