Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

raymondchandler

25. 10. 2009 1:48
Vas

clanek je stejna manipulace, jako ten videoclip. Nechcete se taky hodit na YouTube?Rv

0 0
možnosti
JN

Jannynov

12. 8. 2009 23:00
jj

Ano, rozumný názor. Evropa vymírá dobrovolně. Prestiž rodiny klesá, neochota k závazkům roste. Nikdo se nechce vázat, každý se bojí...plodí děti, ale nevezmou se, protože proč by se brali, co když se budou chtít rychle rozejít ?

A tak se Evropa nesmí divit že vymírá a prázdná místa obsadí někdo jiný.

/ máme více dětí než je průměr, ale chtělo by to , aby nás vícedětných rodin bylo o něco více...../ :-)

0 0
možnosti
MN

Forrrest

12. 8. 2009 0:29
OVCE, MNOŽTE SE JAKO KRÁLÍCI !!! :)

Náboženství zde (u křesťanů i muslimů) funguje jako ideologie sloužící ke zvýšení porodnosti. Je zcela jasné, co k tomu vede organizace, které tyto názory hlásají - chtějí co nejvíc ovcí = co největší moc. Tak z lidí udělají v podstatě něco na způsob primitivních bakterií!

Výsledek? Prostřednictvím ženských děloh proti sobě budou bojovat: na jedné straně fanatičtí muslimové, na druhé straně fanatičtí křesťané. A my Češi... SE ASI MÁME NA CO TĚŠIT...;-O

0 0
možnosti
JN

Jannynov

12. 8. 2009 23:02
Re: OVCE, MNOŽTE SE JAKO KRÁLÍCI !!! :)

je vidět že nemáte ponětí co vlastně hlásá křestanství. Zkuste třebas wikipedii, právě o moci křestanství NENÍ. Raději si o něm něco přečtěte, než ze sebe uděláte na diskusi nevzdělaného blbečka. ;-)

0 0
možnosti
PK

Ccecil

10. 8. 2009 16:32
blbost, blbost a zase blbost

Rv

0 0
možnosti
JC

Mr-Rubikon

2. 8. 2009 12:02
Doporučuji

Hlubším zájemcům o tuto problematiku vřele doporučuji knihu Benjamina Kurase "Evropa snů a skutečností". Autor v ní (mimo jiné) tento problém nejenom široce dokladuje, analyzuje a vyhodnocuje, ale dává jej do nečekaných souvislostí a navrhuje východiska. Pochybuji ovšem, že by je politici četli, natož akceptovali. Ti jsou totiž tou zásadní příčinou tohoto stavu. Pokud zůstane na vrcholu žebříčku hodnot našich vůdců potažmo jejich stádečka moc, majetek, zábava, požitky a konzum, není možný obrat k lepšímu. Náboženství nabízí alternativy, ovšem jenom těm, kdo o ně stojí a je schopen je přijmout za své. Agresivní přesvědčovací reklamy ovšem náboženství nenabízí.

0 0
možnosti
K

kion123

2. 8. 2009 11:28
Karma

Myslím, že naprosto chápuR^!!

0 0
možnosti
JN

honzajaka

2. 8. 2009 8:01
mezi

těmito křesťanskými fanatiky jako je autor článku a islámskými fanatiky není zas tak velký rozdíl, taky je to v podstatě machistická kultura.

V nízké porodnosti vidí pořád nějaké levičácké spiknutí či tak něco, ale nedokážou pochopit, že mít více jak dvě děti je neuvěřitelný luxus, protože žena s dítětem je ve společnosti maximálně nedoceněna, nesežene práci a když tak naprosto podřadnou, je prakticky závislá na milosti či nemilosti svého partnera jinak se stane těžkým sociálním případem, což asi není nijak atraktivní

0 0
možnosti
VD

všd

2. 8. 2009 2:11
Sebevražda národů

Dnes si mně bývalá spolužačka z gymnázia vyřadila na FB z přátel, že jsem si dovolil kritizovat její podporu stockholmského pochodu zvrhlosti. Prohlásila, že Švédsko je úžasně kulturní a tolerantní, a moc by si přála, aby ČR taková taky byla, ale je jí jasné, že to bude nejdříve za několik desítek let. Tak jsem jí napsal, že ve Švédsku taky raketově roste islamismus a kriminalita, a jestli by i toto chtěla, načež si mně radši vyřadila z přátel. "Naši skvělou multikulturní párty si nenecháme zkazit nějakým škarohlídem." Potom přijde na stavbu mešity a tito multikulturalisté neví, jaký postoj mají zaujmout. V Sarajevu muslimové pochodu lidí s netradičními sexuálními preferencemi zabránili .... a je blíže, než Stockholm a Amsterdam ...

Takže občas je třeba myslet víc na budoucnost ...

http://david.blog.idnes.cz/c/95315/Muze-se-relativismus-stat-univerzalne-platnou-ideologii.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1608x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.