Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Edenic

19. 1. 2010 0:56
Obama je naděje

že se lidé v USA vzpamatují a příští prezident bude skutečná a spravedlivá osobnost s vůdčími schopnostmi, která bude především jednat. Jde o návrat k pragmatismu a morálnímu racionalizmu. Jestliže si mnozí američané mysleli, že po vládě "nejhoršího" prezidenta Bushe, přišel spasitel Obama, jsou nyní po zásluze trestáni. Nejhorší je ale, že my také, s ruským medvědem za zády...

0 0
možnosti
Z

zohan

19. 1. 2010 1:07
Re: Obama je naděje

kdyz on Bush mel senat i congress s prevahou demokratu...kteri poslali vojaky do Iraku a svedli vse na Bushe...pritom Obama si ponechal jedineho ministra z Bushova kabinetu : ministra valky Gatese ;-D R^ 

prolhany demokraD pomaze z kola ven ;-) 

0 0
možnosti
Z

zohan

19. 1. 2010 0:41
jeste doplneni :

v Massachusetts  9 z 10 ti volicu priznivci demkratu : pro Obamu by proto byla zitrejsi pripadna prohra maximalni mozna rana,rok po inauguraci a neudelal vlastne vubec nic -mimo nehorazneho utraceni a nahravek Fedu.Demokrate uz vymysleli prijeti reformy po zitrejsich volbach ,opet jejich nazakonna spinavost prosakla na verejnost : jsou rozhodnuti v pripade vitezstvi republikana prepocitavat hlasy tak dlouho dokud mezitim reforma zdravotnictvi (=obycejna zlodejina a dalsi podvod na lidi) neprojde bez onoho jednoho hlasu .Papa,Mr. Obama,snad se uz brzy dockame historickeho drskopadu po kterem bude nasledovat i omezeni pravomoci Fedu a svet se dozvi proc se krize zmedializovala a stala se tak obludnou..hosi investovali pri Obamove kampani $800M,ziskali zpet biliony.Bude veselo R^ ;-)

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

19. 1. 2010 9:10
Re: jeste doplneni :

Pokud se potvrdí poslední průzkumy, toto nebude možné, protože Brown vyhraje rozdílem několika procent. K přepočítávání je třeba velmi těsný výsledek.

0 0
možnosti
B

bivojcz2

18. 1. 2010 23:20
Přejato , nebo volně přebásněno ????

Ty jsi tam Ignáci byl, lžeš tak dobře žy by tomu i člověk věřil. Ono to psani za obolus dá fušku.

0 0
možnosti
IPIP

Ignác Pospíšil

18. 1. 2010 23:27
Re: Přejato , nebo volně přebásněno ????

Jestli si myslíte, že zde v Čechách dostanu byť i jen halíř za to, že si píšu na blog o Obamovi a kampani v Mass, tak jste větší blázen, než bych považoval za možné... :-)

Jinak prohlédl jsem si záznamy na youtube a přečetl řadu komentářů. Udělejte to taky (a neomezujte se jen na ty od demokratických přicmrndávačů)  a zjistíte totéž co já.

Jo a pak jsou tu průzkumy veřejného mínění. Ty si taky prostudujte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 262
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1599x
Katolík, novinář a komentátor. Vydavatel a šéfredaktor časopisu Duše a hvězdy.