Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Díky Jitko - a víte, že ti mí mužští nepokračovali tím sprintem za mnou, aby nářadíčko třeba našli? Ví, že je před vjezdem na "hlavní" úvoz, mírně do kopečka. No, holt si někdo pomohl, přišli jsme ale v životě o víc..;-)

1 0
možnosti
Foto

Ludmilo, krásný!R^;-DTo náš syn, se jednou rozjížděl autem, když se mu nad kapotou mihl jeho vlastní, právě zakoupený notebook...ale kupodivu ten pád se střechy auta přežil.

0 0
možnosti
Foto

Kdysi, okolo roku 2000 mi jeden francouzský chasník nechal na střeše Felicie zařízení GPS, které tehdy nebylo úplně nejlevnější.

Naštěstí pro něj místo, kde jsme měřili (stanoviště pro stožár GSM) bylo asi 100 m od hlavní cesty a tak jsem jel krokem.

Když jsme k té hlavní dojeli, tak jsem sledoval provoz a byl "ready" to osolit, jakmile se vyskytne nějaká mezera.

A to by byl pěkný tanec, to by ta "GPeska" na střeše určitě nevydržela. Ale on se vzpamatoval, zařval a my jsme tu drahocennost na střeše našli.

1 0
možnosti
LI

:-)Díky, pane Jiří, já takhle jednou nechala nechala na střeše auta důležitou dokumentaci vč. kabelky při odjezdu z centrály v Praze. Naštěstí tamní ochranka zaválela a všechno sebrala. Pikantní bylo, že po mně vyžadovali, abych se "legitimovala" a já neměla čím. Bylo to poněkud "lustvitihágovské". Škoda, mohla jsem to popsat, teď už ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 206
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 761x
Po studiích technického směru jsem vědu a techniku asi výrazně ochudila. Nikdy jsem totiž nekonstruovala. Ráda jsem psala. Bohužel, jen pro své přátele. A také výborně vařím. A je to na mně a mém manželovi znát...

Seznam rubrik