Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Ludmilo, stydím se za zpoždění a přeji dodatečně vše nejlepší k svátku. Trapasy a problémy jste vyčerpala na několik let dopředu, takže teď už bude vše v pohodě a krásné:-)

0 0
možnosti
LI

Děkuji, je to od Vás milé. Navíc to, že mě čtete...;-)

1 0
možnosti
Foto

Tak ať už je jen dobře a dny jsou samá (klidně i maličkatá) výhra. R^

0 0
možnosti
LI

Díky, už je líp. Jo a tady nám prší, takže budou snad zase houby-hřiby.

1 0
možnosti
Foto

...tak to je po noci krátké a po probuzení dávka smíchuR^, Vám, povím;-D Stalo se Vám několik Úžasných chvil... momentem kdo umříl a kdo furt neane nejde vyjádřit věc povahy dotyčných líp. Kojenec ...z toho se hned tak nedostanu.R^;-D.. už proto, že když si po sobě něco přečtu,vidím, že jsem právě dala celému světu najevo, že jsem líná zvednout zadek a jít si pro brejle. Ludmilo, ale to krvavé koleno je bomba.... co by za to ta naše umučená babička dala. Přemlouvala chudák, protože jak se jeden nachomýtnul ke své vlastní vraždě, kde to nevypadalo na krev, měl prmálo naděje mít před jménem svatý. Ćili pozitivum:-), Krásnou neděli.a přání všech dobrého dodatečně.

0 0
možnosti
LI

Ráda se směju a když se někdo směje se mnou je to dvojnásobná radost.

Díky.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 206
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 763x
Po studiích technického směru jsem vědu a techniku asi výrazně ochudila. Nikdy jsem totiž nekonstruovala. Ráda jsem psala. Bohužel, jen pro své přátele. A také výborně vařím. A je to na mně a mém manželovi znát...

Seznam rubrik