Diskuse

Píchačky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

realateista

11. 11. 2010 10:45
Demagogie jako pracovní metoda

Autor se zařadil k mase naivních blogerů, kteří si myslí, jak dělají tu demagogii šikovně. Před stávkou státních zaměstnanců bude jistě takových článků přibývat, protože na jejím výsledku bude velmi záležet. Jde o to, aby nepřerostla do generální stávky, aby vládnoucí kašpaři mohli dále tvrdit, že to utahování šroubů prostým lidem si voliči vlastně přejí, že "tak je to spravne, tak to má byť ".

Nezlobte se, ale takové články jsou mimo realitu a jsou dosti směšné.  MFD píše podobně, jen trochu inteligentněji (přece jen jde o "profesionály"), tím se stává humoristickým časopisem. Ale sami si to zvolili stejně jako autor.

0 0
možnosti
AH

hyzik

11. 11. 2010 12:32
Re: Demagogie jako pracovní metoda

Souhlasím s tím, že se někde řadím, ale nemyslím že ta masa je tak naivní, jak si myslíte vy. A realitu vytváří podle vás kdo, vaše mínění? Ti co vládli za ČSSD nebyli kašpaři? Dělali líbivou politiku za cizí peníze a na cizí účet. Kdo je podle vás "prostý člověk? Asi rád čtete humoristické časopisy :-) Děkuji za příspěvek, je dobré že "nejsme ovce" a názorů jsme různých.

0 0
možnosti
D

dluhousek

11. 11. 2010 8:41
Kdyby

jste viděl jak se dělá v německých firmách!(na západě,aby jste nenapadl,že je to u dederonů;-D)Tak nevím co byste psal Dělám u německý firmy v její mateřské firmě se nikdo nepřetrhne,ale tady se maká !

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

11. 11. 2010 9:16
Re: dohromady "Kdybyste" a ne zvlášť

............. j.č............ mn. č.

1. os. ~bych...... ~bychom (~bysme)

2. os. ~bys........ ~byste

3. os. ~by.......... ~by

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 11. 2010 7:02
člověče

vy o tom komunismu máte nějaké divné představy. Když se takhle rozvinula podnětná debata na schůzi ROH tak lidi byli klidně v práci o 10-15 minut déle.;-D

Což byl slovy reklamy jen žert - ale aspoň si nechte to "deset minut před jejím koncem se šikovaly řady vymydlených zaměstnanců" - minimálně právě v provozech platilo že na začátku směny už člověk musel stát u mašiny a když byla padla tak jí vypínal . (Ostatně, proč se říkávalo padla - poněvadž až přesně v tu minutu moh zedník pustit svoje zednický kladívko z ruky - a ještě musel mít ty boty s kovovou špičkou aby mu nespadlo na nohu) .

No a v provozech na směny to nešlo vůbec, tam se muselo čekat až příjde nová směna a fyzicky provoz předat...

;-(

0 0
možnosti
AH

hyzik

11. 11. 2010 7:48
Re: člověče

Asi jak kde. Snaha sice byla, ale vydrželo to jen chvilku a pak zase již fronta a čekání. Práce se předávala dříve, protože autobusy na odpolední směnu jezdily s velkým předstihem, nakonec i na ranní.

0 0
možnosti
R

Roman35x

11. 11. 2010 6:15
Nějak jsem nepochopil co máte proti píchačkám.

Byť v modernějším pojetí, tj. elektronické, napojené na počítač, jsou naprosto běžné všude na světě a to ve zcela soukromých firmách.

0 0
možnosti
IK

istvan kada

11. 11. 2010 6:21
Re: Nějak jsem nepochopil co máte proti píchačkám.

On ale proti nim nic nemá. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1054x
Člověk, který moc nenamluví, ale občas má potřebu se vyjádřit. Třeba jen jednou větou, či jedním slovem.
_____________________________________________________

_____________________________________________________

Seznam rubrik