Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PR

Kdyby to byla jiná rodina, sama ministryně by souhlasila s vypovězením služeb, tady je jiný metr. To, že bába napadla ošetřovatelku, mělo být okamžitě předmětem trestního stíhání. Tady asi dostane příslušná ošetřovatelka taky postih, protože nezvládla situaci;-O, oni mají přece jinou mentalitu, kterou ošetřovatelka nerespektovala. Oni mohou veřejně pomlouvat, to se zdůvodní stresem, když se někdo ohradí proti pomluvě veřejně, je z toho výpověď. Neměla být spíše žalována média, že dali prostor jedné straně a nezveřejnili názor protistrany.

2 0
možnosti
DK

Me fascinuje prave ta pseudotolerance. Pani mohli potrestat ruznymi zpusoby, treba podminecnym vyhazovem. Ale oni sahli hned k tomu nejtvrdsimu trestu. Zajimave je, ze stejni lide, kteri jsou ted nemilosrdni, tak v jinych pripadech vylozene prekypuji toleranci. To pokrytectvi je jeden z duvodu proc nemam rad...ehm, proc nenavidim slunickare.

11 0
možnosti
OK

Pokud zaměstnanec státu, pověřený sociální prací v rodině, začne vynášet soukromí z této rodiny na veřejnost, nemůže počítat s pokračováním zaměstnaneckého poměru.

To je princip, který vůbec nesouvisí s problémy v romské rodině s paterčaty.

4 5
možnosti
AH

Myslím, že pokud by chválil, problém by nenastal, sklidil by ještě pochvalu i on za příkladný přístup, bohužel tak to je.

5 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1077x
Člověk, který moc nenamluví, ale občas má potřebu se vyjádřit. Třeba jen jednou větou, či jedním slovem.
_____________________________________________________

_____________________________________________________

Seznam rubrik