Diskuse

Je čas začít

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

25. 3. 2011 8:17
Jen klidek, vazeni,

z ministerskeho kresla se spatne odstupuje.

Vite, je tu ten plat, sluzebni auto, pracovne snidane obenz a vecere, cestovani a dalsi prebendy, kontakty, obcas nejaky ten kseftik (nejen Klaus muze jezdit na americka prednaskova turne, i kdyz je ve funkci prezidenta)... Tak to tomu chudakovi Sasovi prejte.Vite jen, co to da usili prestat tolik chlastu, kolik musi vypit na ambasadach, zejmena te americke? A coz teprve kdyz to rozjedou boys z NATO... to tece chlast proudem a ministr, to vite, povinnost je povinnost, musi drzet krok... ;-D

0 0
možnosti
FS

aroneček

25. 3. 2011 7:31
Souhlasím s autorem,

že by měl Vondra odstoupit,ale je potřeba se taky zamyslet na tím,proč Kalousek tak moc tlačí na jeho odchod?!Nebude to tím,že se bojí toho,jak dopadne vyšetřování podivností pana Bartáka(nyní Kalouskova chráněnce),podivností zakázek za Kalouskovy éry na ministerstvu obrany,podivné nákupya prodeje,nejasnosti Kalouska v Omnipolu),Kalouskovy skcie,které jsou na doručitele,minulé jednání "zpěvačky"Parkanové,bojí se bojí a je opravdu na pováženou,s jakou vehemencí se dožaduje odchodu Vondry a mluví cosi o cti.Od tohoto člověka to zní opravdu farizejsky.

0 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

25. 3. 2011 7:17
Myslím, že by pan Vondra

měl odstoupit rovnou do tepláků, běžní lidé jsou u nás zavíráni kvůli mnohem menším částkám

0 0
možnosti
VN

venda44

25. 3. 2011 7:36
Re: Myslím, že by pan Vondra

Do tepláků by v první řadě měl odstoupit kalousek. Ten naší zemi škodí a škodil daleko víc. Jen tak mimochodem, proč právě on řve nejvíc pro Vondrovo odstoupení? Nejsou hlavním důvodem Vondrovy čistky a audity na ministerstvu obrany?

0 0
možnosti
MD

midou

25. 3. 2011 7:13
je těžký

v portfoliu lidi pohybujicích se v politice jsou všichni namočení do podivných manipulací s peněžními prostředky, ať už ve svůj  nebo ve prospěch svých stranických sekretariátů. Takže je to nekonečné kolečko, skupina A obviňuje skupinu B, potom se vymění a B obviňuje A. Ovčas přijde skupina C která se příslušně naředí nebo sestává z lidí kteří dřív kradli pro A nebo B. Musíme se holt  smířit asi s tím,  že jde o to,  aby tam byli postupně lidi,  kteří kradou míň něž ti před nima....s asymptotou k nule , snad za  sto let.:-)

0 0
možnosti
AH

hyzik

25. 3. 2011 7:45
Re: je těžký

Máte pravdu, že je to běh na dlouhou trať.

0 0
možnosti
ZD

zchátralý důchodce

25. 3. 2011 6:59
0 0
možnosti
AH

hyzik

25. 3. 2011 7:05
Re: Doporučuji vám přečíst si

Děkuji za odkaz, přečetl jsem si.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1054x
Člověk, který moc nenamluví, ale občas má potřebu se vyjádřit. Třeba jen jednou větou, či jedním slovem.
_____________________________________________________

_____________________________________________________

Seznam rubrik