Diskuse

Buďme happy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Martina 77

15. 7. 2009 14:05
máte pravdu

R^

0 0
možnosti
AH

alex hart

15. 7. 2009 12:01
Vy možná happy jste...

ale starší lidi, kteří mají kupříkladu vyšší tlak, nebo jiné zdravotní problémy, velice špatně snášejí ta horka a obzvláště to dusno, co panuje v poslední době. Samozřejmě, že tím jejich remcáním se to nijak nezmění, ale ti lidé prostě happy být dost dobře nemůžou.

.

Oni jen můžou držet hubu a krok, aby Vás těmi svými řečmi neobtěžovali. Mám takový silný pocit, že dnes se právě tomu říká pozitivní myšlení. V zaměstnání musíte držet hubu a krok, a když chcete upozornit na problém, řeknou Vám šéfové, abyste mysleli pozitivně. Ale je to jen proto, aby nemuseli ty řeči poslouchat a nebo nedejbože ty problémy řešit. A vidím, že se to už přesunulo i do sousedských vztahů.

.

Dříve, když se ještě věci nazývaly pravými jmény, by se řeklo, "Milá paní, to horko je fakt hnusný, ale nářkama to nijak nezměníme". Dnes se ovšem řekne, že by ta paní měla myslet pozitivně. Co se tím přesně myslí? Asi by si měla uvědomit, že když jí brzo klepne pepka, že její děti budou brzo dědit, nebo tak něco?

0 0
možnosti
AH

alex hart

15. 7. 2009 12:08
Re: Vy možná happy jste...

P.S.

Pokud jste se sem přistěhoval ze země, kde je běžně 40 stupňů ve stínu s devadesátiprocentní vlhkostí vzduchu, tak chápu, že jste happy.

.

My starousedlíci vyššího věku (a mnozí z nás kypřejších tvarů) máme při teplotách nad 27 stupňů dojem, že už asi brzo zhebnem. A když se k tomu přidá ještě vlhkost vzduchu 95 procent, tak už je to opravdu fajn. A když vám k tomu ještě teplárna vypne teplou vodu, tak se můžete třikrát denně osprchovat ledovou, a máte to jak v sauně, tedy pardon, spíše jako v páře.  .

A naprosto pozitivní na tom je, že to vše máte zadarmo, zatímco kdybyste šli do páry na plovárně, tak za to zaplatíte.

0 0
možnosti
W

wolfhead

15. 7. 2009 12:00
.

happy: ale fuj. kurňa, tu je Krakonošovo a mluví se tu česky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1054x
Člověk, který moc nenamluví, ale občas má potřebu se vyjádřit. Třeba jen jednou větou, či jedním slovem.
_____________________________________________________

_____________________________________________________

Seznam rubrik