Vzhůru k bankrotu, psanci

Co se brzy stane - Internet bude jen Ruský - dojde k odstřizení od internetu globálního - na tom už se pracuje.Všechny západní produkty, které firmy odmítnou do Ruska dodávat budou propagandou označeny za špatné a jejich prodej bu

Hloupé a chudé většině to bude jedno, protože ty si západní produkty stejně nemohli dovolit už teď - těch je většina.

Bohatí Rusové si toto zboží seženou.

Střední třída, která by si je mohla dovolit, bude protestovat proti těmto zákazům a proti válce, bude umlčena, protože jich není moc a ruská tajná policie je dokáže umlčet.

A tak se Rusko vrátí do dob socialismu - kdy vládne dělnická třída, ekonomika bude upadat a upadat, protože chytří rusové nebudou mít jakokoliv motivaci v tomto zřízení zústávat.

V tomto bodě začne být emigrace trestným činem. Pustit lidi, kteří něco umějí jen tak, si nebudou moci už dovolit. Svět se v tu dobu bude úplně jinde - nikoliv, že by se změnil, ale Rusko se bude skutečně vracet do ekonomiky sovětského svazu v roce 1970.

Začne být problém, aby lidé věděli, co je k mání na západě a jak si lidé na západě žijí. Informační blokáda bude velice silná. Jet na západ budou opravdu jen ti nejloajálnější.

Střední třída a inteligence (pokud ještě nějaká zůstane) bude stále místem odporu proti režimu - budou mít informace a budou vědět, že bohatí rusové žijí úplně jinak, než se prezentuje - jezdí na západ, mají západní věci i auta, jachty... Ale tuto hrstku lidí bude režim stále celkem hravě ovládat...

Prázdné regály v obchodech nebudou vyjímačenou věcí, trest smrti bude obnoven (na "protistátní živly" již vězení platit nebude). Ruským velmi dobrým partnerem bude KLDR. Čína si z Ruska udělá ekonomickou državu, zkoupí, co jim režim dovolí. Značná část prostředků půjde na zbrojení. Z chudých rusů si stanou ještě chudší, ale bude trvat velmi dlouho, než to začne štvát i je... Tak vzhůru psanci této země! Vzhůru k bankrotu, rusáci!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: David Hyšpler | pátek 11.3.2022 14:13 | karma článku: 14,53 | přečteno: 504x
  • Další články autora

David Hyšpler

Ruský záklaďák

8.3.2022 v 0:07 | Karma: 23,22

David Hyšpler

MÁÁÁSLO!

22.9.2017 v 11:45 | Karma: 11,02

David Hyšpler

Loterie - zůstat či jít?

10.6.2016 v 7:30 | Karma: 7,88