Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LRG

lrg

30. 9. 2008 15:49
Pane Modrý

... a kolikrát jste si zajel na Seychely Vy Pane Modrý Romeo?

Já jenom, že tím největším výdobytkem socialismu jaký tady v české kotlině máme, je zlatá Husákova mládež, ti třicátníci, kteří dostanou vše nač si vzpomenou prostě jen proto, že se uměli narodit ve správném čase na správném místě. Takové černé sportovní Audi, to si může jen málokterý čtyřicátník a výše dovolit.

Pa. Tvoje Jůůůůůůůůůlie

0 0
možnosti
T

tom.ondra

30. 9. 2008 16:11
Re: Pane Modrý

je mi 32 a ze bych dostal neco zadarmo si nevzpominam. To snad jen primi potomci soudruha Husaka

0 0
možnosti
JS

Topol

30. 9. 2008 15:02
soc nebo cap.

Ať si to kdo chce přizná nebo ne, ta naše civilizace je prostě v rozkladu. Jak by ne, za tři sta let jsme dokázali vytěžit to, co příroda vytvářela sto tisíc let. Tady už není na pořadu dne jestli kapitalismus o něco sociálnější nebo mafiánštější, jde jen o to, kdo to ještě déle ustojí. Proto dnes Irák s ropou, zítra Irán s ropou a pozítří Pákistán s ropou. Proto Gruzie s ropovodem. A to ještě netušíme co provede Čína.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

30. 9. 2008 13:40
Majitel vymáhací agentury

To zní celkem hrůzostrašně:-).

Ale jinak svěží čtení. Jen opravdu doufám, že si Američané zvolili tu nejlepší možnou cestu a že tahle krize nebude tak zlá jako ta z minulého století.

Jen bych snad přeci jen přišel s některými otázkami. Jistě, každý Lojza si koupit Karlštějn nemůže, ale je to především problém toho amerického Lojzy. U nás byla hypoteční politika poměrně přísná. HDP možná klesne, ale kde je potom ta zdravá a silná ekonomika? USA to není, Evropa to není, možná Japonsko? A Čína se prý smějě. No nevím, ale v Číne se vyrábí prakticky všechno. Kdo si tedy tyto výrobky nyní bude kupovat, když je svět v průšvihu. Čínani - národ sobě?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 9. 2008 13:20
Tleská Haloradiu. Musel opsat

rozsáhlé části ekonomických učebnic.

Vtip je v tom, že reálná ekonomika (+ politika) se podle učebnic neřídí.

0 0
možnosti
MR

haloradio

30. 9. 2008 12:20
Čas pro změnu je tady

Odborníci vládní plán nepodporují, přirovnávají to k píchání morfia pacientovi v předsmrtném stavu. Rovněž Američané ve výrazné většině  s plánem nesouhlasí.  Ekonomové proto navrhují následujících deset opatření:

1. Výrazně devalvovat americký dolar (USD). Nikdo dnes si není jistý, jakou má vlastní reálnou hodnotu, ale jak se zdá, takové euro by už mělo stát aspoň dva (ne-li tři) USD;

2. Pokud USD má i v budoucnu sloužit jako důvěryhodná rezervní měna, pak je nutno obnovit jeho vazbu (směnitelnost) na zlato, zrušenou v r. 1970;

0 0
možnosti
T

tom.ondra

30. 9. 2008 11:37
je kazdopadne

dobre, ze zamitli dotace. Ovsem to take muze poukazovat na jejich tichou podporu bankam, ktere nezkrachovali a umoznili jim prevzit padle. Tim se zredukuje pocet bankovnich ustavu ridicich FED. Rozhodne bych se neradoval, ze se opet po nekolikate, za 20. a 21. stoleti, centralizuje moc do mensiho poctu rukou.

0 0
možnosti
V

veskawesi

30. 9. 2008 11:27
souhlasim

Rikam vsude, Americani dokazi mile prekvapit..stale...a to ze to zamitli republikani take o necem svedci...respekt

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Investor, analytik v commercialinvestigations.cz, vrchní skeptik a koncesovaný nelida. 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy