Diskuse

Okraďte mě!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vvladka

27. 10. 2010 9:49
Tak já jdu na to

Když už si o to říkáte, tak Vás přijdu okrást ;) Zatím v kategorii matka na mateřské, kterou má živit manžel a ne stát. Ale třeba to dotáhnu i do kategorie invalidní důchodce... Co já vím? Třeba mě za dvacet let trefí šlak, já se z toho vyhrabu, ale nebudu schopná ani normálně fungovat, natož vydělávat. 

Jako podnikatel jsem taky remcala, ale jen tak docela málo. Nemám pocit, že by doktoři, důchodci, matky a jiní vysavači sociálního systému byli důležitější nebo méně důležití. Zato mám pocit, že můžu být ráda, když je platím a nepotřebuju je (obzvlášť ty doktory a hasiče). Taky by se totiž mohlo stát, že je najednou potřebovat budu a nebudu je mít z čeho zaplatit.

0 0
možnosti
VT

Betio

4. 10. 2010 11:39
Tak tenhle blog je přesný

R^ Hodně dobrý autore.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 10. 2010 10:47
možná že ano

přijdou provětrat účetnictví a když najdou 16 Kč chybu před několika lety, to by bylo, aby s penále za ty roky nedalo aspoň tisícovku.;-D (zážitek mého známého)

0 0
možnosti
S

Smrť

4. 10. 2010 9:52
Chápu...

Rozhořčená reakce živnostníka, co si musí nechat od státu na hlavu nakálet. Rozumím. Můj živnosťák je už nějakou dobu u ledu, nemám dost ostré lokty: byl ze mě podnikatel, co mohl sockám závidět - jim platil stát, mě nezbylo než státu povinně platit, navzdory nízkým příjmům. Konec, nechci podnikat, je lepší být zaměstnancem - ideálně státním a mít své jisté. Nechápu protesty státních zaměstnanců - stát nemá na rozhazování a nutí k uskromnění? To je přece normální! Pokud je člověk zadlužený, musí začít šetřit; se státem je to stejné. Co na tom odboráři a jejich ovečky nechápou, proti čemu protestují - proti snižování státního dluhu? Souhlasí s dalším zadlužováním svých dětí, vnuků... pravnuků?

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Investor, analytik v commercialinvestigations.cz, vrchní skeptik a koncesovaný nelida. 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy