Diskuse

Chcíp tu pes.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vy jste asi docela mladý, že? Když tohle nazýváte šedí, tak bych vám přál vidět tu "barevnost" našich měst před rokem 1989 ;-D

0 0
možnosti
JSS

A představte si, že emigrovat nebudeme. Naopak mnoho emigrantů pěkně přiklusalo zase nazpět do LEVNA ! Přinesli doláče a chodí penze - zaslíbený život - konečně !

       Kde příčiny pitomého konsumu a zvrácený kultury?

Hlavně vtloukaný importovaný zhovadilý nelidský až robotický  mezilidský vztah a to našimi médii!  Tam je zrůdnost a musí se s tím něco udělat. Jsme národ a  duch bude národní!

        Další příčina je prostě jiný hospodářský privátní život na venkově.  To je na delší dobu než se bude napravovat - závist a nepřejícnost a samozřejmě a hození venkova na periférii.  Producent potravin má nejdráže, než Pražák= jen konzument.  Ten na samotě, ten má jen svoje ruce. 

        No a samozřejmě - mnohokrát řečeno - kdo jiný než humanitní lidi jako učitelé, medici, ale nejvíce politici a faráři ti mají vnášet fluidum, které  prostě u běžných pracujících daných charakterem soužití  mnohdy chybí. 

        Ono platí, začni každý sám. Ale to  nestačí ani neposune dále ! To chce přijmout nejlépe příkladem jako společenskou normu. A kdo je  dotlačí ty potenciální příklady morálky= kultury ke změně chování?  Jedině  a vytrvale určitý tlak-působení kolem sebe!

1 0
možnosti

Jste moc velký pesimista a to není normální. Zkuste myslet pozitivně.

1 2
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Investor, analytik v commercialinvestigations.cz, vrchní skeptik a koncesovaný nelida. 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy