Diskuse

Amazon.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M94i61l53a68n 82R63a92d82e90k

18. 2. 2014 17:39

je lepsi byt na podpore, pokud tu podporu vam ale poslou rovnou domu, abyste se neunavil chozenim na urad. To by bylo velke otroceni, zrovna jako prace, fuj.

0 0
možnosti
AV

A není náhodou tenhle celý blog takový velký trolling?

2 1
možnosti
RC

je skupina lidi, ktera se nikdy nic moc nenauci, pro takove lidi je takova jednoducha prace idealni.

1 1
možnosti
MR

M86i59l31a35n 81R52a79d65e64k

18. 2. 2014 17:36

to melo byt plus

0 0
možnosti
PH

P55e20t53r 46H14a69l24í80k

18. 2. 2014 12:08

hodlate bojovat za zruseni vsech internetovych obchodu nebo jen proti Amazonu? Vas blog je pekny nesmysl. Amazon neni vyrobce, ale obchodnik. A k obchodu proste baleni a odesilani patri. Ktera cinnost je podle vas dostatecne dobra pro nase lidi? Vysvetlujte nezamestnanym, ze pracovat nemohou, protoze jsme nad Amazonem ohrnuli nos. Rv

5 0
možnosti

Hezká úvaha v teple domova a finančně zabezpečený. Nebudete tomu asi věřit, ale znám nezaměstnané, kteří vezmou jakoukoliv práci za minimální plat, aby mohli zaplatit nájem. Vy zaměstnáte 2000 lidí?

5 0
možnosti
JZ

V Nemecku, zname rozvojove zemi tzv. tretiho sveta, postavil Amazon osm logistickych center. A Nemecko je i plne jinych obrovskych krabic, ve kterych otroci montuji Bavoraky, Mercedesy, Audiny, Porsche, Volkswageny, montuji letadla, u Bosche a jemu podobnym otrokarum montuji pracky, susicky, lednicky, kuchynske roboty, vrtacky, jini otroci zase vari pivo, pecou chleba a housky, sedi u pokladen supermarketu, u Siemense zase ..... atd. atd., nekteri, kteri neotroci v krabicich, odvazi odpadky, cisti kanaly, stavi domy, zeleznice a silnice a taky logisticka centra .....

2 0
možnosti
LC

Už ve druhém blogu tu vyjadřujete až dojemnou starost o to, aby český lid nepracoval v robotárnách. Bylo by to dojemné, kdyby to nebylo směšné. Doporučuji vám, kdyby ten Amazon náhodou postavili, založit si třeba konstrukční kancelář libovolného zaměření a ty co se tam budou hlásit do práce jim přebrat.

3 0
možnosti
Foto

Ty příjmy a výhody bych tak nebagatelizoval. Pracovní místa jsou jen jeden z aspektů, a to myslím dost výrazný - namísto vyplácení dávek a platby zdrávka/socka stát naopak inkasuje zdrávko/socko/daň z příjmu fyz. osob. Potom tu jsou ale druhotné a další položky - například spotřeba energií, paliv, letištní poplatky, zvýšení vytíženosti letišť vyžadující potencionálně další místa právě tam (případně rozšíření letiště které následně zvýší atraktivitu lokality pro další projekty), místní malopodnikatelé zajišťující služby pro oněch x tisíc nových pracovních sil atd. atd.

Navíc je tu ještě aspekt politicko-ekonomický. Když se ČR obecně bude profilovat jako místo vhodné pro zahraniční investice, dostanou se sem i ty lepší. Například Amazon i MS tu chtěly v minulosti vybudovat obrovská datová centra pro cloudové služby - těžko popsatelné jako "robotárny" - ale od těch plánů upustily přesně ze stejných důvodů který teďka řeší Amazon Logistics.

O tom že každá společnost má méně a lépe vzdělané lidi už ani není třeba hovořit, a zaměstnan je musíte stejně všechny. (teď nemluvím o 100% zaměstnanosti samozřejmě...)

5 0
možnosti
MJ

V logice Vašeho příspěvku je potom ale každá práce otrocká, např montovny aut, kde lidé mají zaslouženě velmi nadprůměrnou mzdu je co? Prodavačky v marketech, kde naopak mají velmi podprůměrnou mzdu je co? Ne, Amazon dá lidem práci a to je důležité- nebudou muset chodit na úřady pro podporu a budou mít pracovní návyky. A ty plechové barabyzny, jestli jich bude o deset víc nebo míň nehraje roly.

5 0
možnosti
JA

J31i79ř13í 40A90l55e15x11a

18. 2. 2014 9:48

No v zásadě, tak nějak filosoficko-strategicky máte pravdu. Když ono jíst se musí hned, ne až chcípneme hladem. A to, že jejich vnuci budou supervědci, současné nezaměstnané nenakrmí....

3 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Investor, analytik v commercialinvestigations.cz, vrchní skeptik a koncesovaný nelida. 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy