Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radek.stembera@volny.cz

15. 10. 2011 21:50
odpadky

zajímavá věc. Kde stávkují popeláři? V Itálii a v Řecku. V zemích kde se žije a žilo na dluh. A víte proč? Tam kde se žije na dluh, mají lidé nos moc nahoru, žijí nad poměry, kdejaký popelář si myslí že je mistr světa. Nejsou realisty, protože nežijí v realitě (tedy dokud je jim půjčováno). Když jim už nikdo nechce půjčit a mají dokonce platit , je pád do reality tak tvrdý že se zabejčí a najednou jsou samá hrdost. Britva britva, poteče kref.... slušní lidé se nezadlužují, žijí v realitě a když někdo dělá popeláře tak vyváží odpadky. Jiný zase dělá to co je jeho profese. Měna slušných lidí nedevalvuje o desítky procent, státy slušných lidí nemění zákony po každých volbách. Panuje klid a stabilita. Řekové mají co si zvolili. Co je mi do toho.

0 0
možnosti
K

kulihrach

17. 10. 2011 17:01
Re: odpadky

Popeláři určitě nebyli Ti, kdo si žili na dluh a nad poměry. Nicméně můžete se všichni zařídit podle učení liberálů a jiných chytráků. Najmout si soukromou uklízecí firmu. Ale musíte bydlet ve správné čtvrti, protože pokud bydlíte poblíž státní chudiny, tak ta vám to bude sypat k Vám. Pak si budete muset najmout soukromou ochranku, případně se přestěhovat do lepší čtvrti.

Pánové jestli jste to nepostřehli, tak sociální smír skončil a začalo dlouhé období sociální nerovnosti. Střední třída bude smazána. Budou jen ti (hodně) chudí a ti (hodně) bohatí a mezi nimi válečná zóna.

0 0
možnosti
B

b88

14. 10. 2011 21:28
děkuju

konečně rozumný pohled...ubíráním chudým (a prostředně situovaným, což z nich ale do budoucna zase dělá chudé) se ještě žádná země země k blahobytu nevyšplhala..R^

1 0
možnosti
D

Draggo

14. 10. 2011 19:38
to by si mel precist

soudruh bratr Kalousek! :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2796x
Investor, analytik v commercialinvestigations.cz, vrchní skeptik a koncesovaný nelida. 

Seznam rubrik

Oblíbené knihy