Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Běžně se míchá (viděl jsem to v mnoha super, hypermarketech) starý chléb mezi čerstvý (dopředu se dává starý, dozadu čertsvý).Zrovna tak jsem viděl, jak prodavačka vysypala celou bedýnku chleba na podlahu, sesbírala to zpět do bedýnky a když zjistila, že už svědci odešli, tak to zamíchala do dobrých chlebů.

0 0
možnosti
JN

S chlebem bych to až tak špatně neviděla. Definujte, co je starý chleba a čerstvý chleba? Konkrétně v super hyper se chleba doplňuje několikrát denně, takže když přijede stojan s čerstvým chlebem, je tento chléb čerstvější o kolik: o dvě hodiny? O tři? A ten "starý" už je tak starý, že je nepoživatelný? Nebo starý chleba je ten, který už vychladl a není teplý? Něco jiného by bylo, pokud by byl míchán dvoudenní chléb s čerstvým.

0 0
možnosti
Foto

V Lidlu prodávají druhý den včerejší chleba za polovic. Vzhledem k tomu, že doma mi pak leží třeba ještě skoro týden než jej celý sním, tak si raději koupím ten za polovic.

0 0
možnosti
LH

Starý chleba je den, dva starý.Ono ve všech prodejnách nepečou, ale chleba se dováží z pekárny, takže včerejší (předvčerejší) chleba se míchá s čerstvě přiveženým.

Máme tady jenom Penny, a tam se dováží chleba každé ráno, takže chleba přivezou o půl sedmé a pak už nic. Víte, ono v každém městě není na výběr super, hyper marketů.

0 0
možnosti
Foto

I41l31j33a 98H84y88n41e85k

15. 5. 2014 15:09

Chleba a rohlíky, to už znám dlouho, dokonce i přimíchávání  ze dvou hromádek, ale tohle bylo utajené a skryté. Očima si vyberete čerstvé a doma zjistíte že máte 1/4 - 1/5 oschlé či straší kolečko salámu...!

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1824x
Zajímám se o různé kulturní a nyní i politické akce. Kulturní ty netradiční. Píšu o tom, co lidi zajímá, i tom, o čem se nemluví, ale ví. HTML žije! a Seznam není všemocný!

Snažím se podávat nezkreslené informace, všechny zdroje si osobně ověřuju. Píšu o tom, co mě i ostatní lidi, jak se říká, "pálí".

Říkám pravdu natvrdo a píši o tom, co si můžu ověřit.

Co nevím, to se naučím a když mě někdo "poučí" v oboru, který neznám, beru to.

Je-li něco, co za to stojí, napíšu o tom.