Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Heleno, pěkné;-)...s kočkami sice nemám zkušenosti, ale naši psi, co by štěňata, taky dokázali pěknou pohromu s květináči. To byla hrůza, když bylo čerstvě zalito;-D

0 0
možnosti
HH

Na psy jsem bohužel lehce alergická, ale nějakou dobu jsme měli doma bígla. Kytky ho naštěstí moc nezajímaly, ale jinak sežral, na co přišel. S naší kočičkou se kamarádili a spolupracovali :-)

0 0
možnosti
JB

Jóó, kočičky. Máme doma šest. Sice žádné von banhof, ale jedna útulková peršule mezi nimi je. Čtyři o kytky zájem nejeví. Ovšem ty dvě zbylé to úplně vynahradí. takže postupem času přesouváme všechny kytky mimo dosah, a začíná se nám dařit je uchovat v celku. Jinak nejvíc " na odbyt" šly obyčejné voděnky. A ty se nám vždy přes léto, po pobytu venku, rozrostou do takových rozměrů, že zkrácení o půlku, či víc, jim vůbec nevadí. Jen Macíček, náš jediný kocour, po uretrostomii vlastně také holčička :-/, dává vždy přednost venkovním travinám.

Váš popis - odborně řečeno - vyzvrácení bezoárů, nebo jenom prostého vyhození obsahu žaludku, tak to znám, vzhledem k počtu kočiček, velice důvěrně, a odpovídá to realitě ;-D. Tak si s novým rokem nezapomeňme připít i na zdraví našich chlupatých mazlíčků.V

0 0
možnosti
HH

S kočkami jsme si připili, strávily s námi celý večer a neúspěšně se nás pokoušely vyhazovat z křesel. Den začal stylově přesně v duchu mého článku, jedna z koček posnídala šáchor ... Začínám docházet k názoru, že zelenina je nezdravá:-)

1 0
možnosti

J54a41n 76Š71e40v26č52í77k

31. 12. 2014 17:51

Pěkný článek a ty poslední fotografie mi připomínají, že se těším na jaro a léto. Zima mi nevyhovuje....

0 0
možnosti
HH

Zima nevyhovuje ani našim kočkám - na balkón sotva vystrčí tlapku!

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik