Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Moc hezky jste to napsalaR^. Budu se těšit na pokračování. A fotky jsou krásné:-).

Jsem ráda, že pan Pražák a paní Pavlísková mají další kolegyni. Vlastně by stálo za to založit nějaké zvířecí stránkyV Já bych tam chodila určitě:-)

1 0
možnosti
HH

Děkuji za reakci i za podnět. V tuto chvíli Vám s určitostí mohu slíbit, že pokračování bude:-)

1 0
možnosti
IM

I11n75k78a 80M42a41n69k85a

11. 1. 2015 21:07

Moc hezky napsáno, ale trochu vás naštvu. Náš kocour nic takového nedělá. Je naprosto ukázkově hodný. Pravda, když tak o tom přemýšlím: asi tak pětkrát za noc otvíráme okno a vpouštíme ho. Následuje malátná cesta k ledničce a zpět do postele. Po ulehnutí vztyk a pouštění kocoura ven. Za chvilku otevírání okna......

1 0
možnosti
HH

Máte pravdu, naprosto ukázkově hodný kocour. A Váš článek o něm by mohl mít název: Moje divoké noci s kocourem.

2 0
možnosti
Foto

R^Naprosto skvělé. Jen se musím poradit s naší Lindou, jestli též sdílí tento názor:-);-D

2 0
možnosti
HH

Doufám, že mi dáte vědět, co Linda na to:-). V každém případě, jak Lindu sleduji, nuda s ní rozhodně není!

1 0
možnosti
JR

J43a66r45a 54R64a11n41k

11. 1. 2015 19:33

:-)R^....mam kliku, mam kocicaky i myvaly;-)

3 0
možnosti

To jsem si početla. A teď jsem zjistila, že co se týká povahy - mají ji pes a kočka určitě rozdílnou. Ale to chování zase tak rozdílné není. Všechno co jste uvedla, platí i o našem Edovi-čivavě (pravda, říkáme mu kočkopes). To večerní hraní nejlépe s něčím hlučným (dobrý je taky balonek, který zapadne všude, ale zrovna ho hrozně potřebuje:-), když usínáme), pečlivý výběr toalety a ranní buzení - jak přes kopírák.

A mýval? Ten by určitě zábavnější nebyl! ;-D Eda má velký smysl pro legraci.

R^:-)

1 0
možnosti
HH

Psa jsme doma také nějakou dobu měli - bígla. V noci budil děti tím, že okusoval nohy jejich postelí a úspěšně hloubil díry do zdi. Možná chtěl juknout k sousedům;-D

1 0
možnosti
Foto

Heleno, to je tak hezký! Jedna fotka lepší, než druhá. Asi mě brzo ukecáš a bude nás o jednoho víc;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Nikdo si nedovolil nás v neděli budit v 6 ráno. Dokonce i syn to pochopil. Ale nový adoptivní kocour tak dlouho řve, až donutí jednoho z nás vstát a dát mu do misky kapsičku. Ten zmetek totiž nic jinýho nežere, než kapsičky.;-O

Ale nedáme ho:-)

2 0
možnosti
HH

Taky jsme jednoho takového měli... Zkoušeli jsme ho různě šidit, třeba granulemi namočenými ve vodě a přimíchanými v malém množství ke kapsičce, ale jistě tušíte, jak to dopadlo...:-)

1 0
možnosti
JA

Jen hodina trucování? Máte hodně tolerantní příšerky. U nás je to skoro naopak, po hodině naší nepřítomnosti jim vydrží odstup skoro týden (no trochu přeháním). Tedy s vyjímkou páté hodiny ranní kdy nás musí probudit protože miska zeje prázdnotou. Jo a učesat kožich to si taky nechají aby vzápětí mohly důstojně odkráčet a zase být uražené. ;-D

1 0
možnosti
HH

Možná ty naše příšerky pochopily, že někdo musí na kočky vydělat, takže mě sice s brbláním, ale přece jen ráno milostivě propustí, abych mohla odejít do práce:-)

2 0
možnosti
JB

Naprostý souhlas!! Je to přesně jako u nás doma. Až na to, že to vynásobte třemi, jelikož vlastníme - nebo jak bych náš vztah s kočkami popsala - 6 koček. Co na tom, že tři jsou zasloužilí senioři, Pusinečka má už 16 let. Nic ji nebrání v tom občas provést popsané lotroviny ;-D.

A ještě jedna důležitá věc, vzhledem k tomu, že i kočky občas marodí, a někdy se stane, že na léčbu kocoura padnou veškeré finance našetřené na zahraniční dovolenou, zjistíme, že na Pálavě je zrovna tak hezky, ( nikdy předtím jsme tam nebyli) , pamětihodností po cestě tam i zpátky nepočítaně, a navíc, kdyby se zase něco dělo, jsme doma coby dup. ;-)

Karma!!

3 0
možnosti
HH

Vím, dobře, o čem mluvíte, aktuálně máme sice jen tři kočky, ale kdysi se u nás dalo napočítat až 17 koček (včetně koťat - občas se povedl nějaký vrh poněkud neplánovaně):-) Nevím, jaká je Vaše zkušenost, ale u nás se k veterináři chodí zásadně o víkendu, o svátcích nebo v noci!

2 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik