Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nedovedu si představit firmu (natož OSVČ), kde by někdo "omylem" zaplatil fakturu firmě, kterou nezná, od které nic neodebral a se kterou nemá nic společného... a pokud tam má dotyčný takový bordel - tak si to snad i zaslouží;-D

0 2
možnosti
BR

Já si to zato představit dovedu Stačí jedna malinkatá nepozornost - a máte několik let co dělat, aby jste se takových šmejdů zbavila. Mám s tím osobní zkušenost a mají s tím zkušenost i mí známí. A divila by jste se, kolik lidí jim nalétlo a sedlo na lep. Být vámi, tak bych nikoho tak striktně neodsuzoval, protože vám se to klidně mohlo stát také.

2 0
možnosti
ZH

Tja, tak dlouho politici nic nedělají, až přijde někdo, kdo je pověsí místo těch co provozují, s jejich požehnáním tyhle podvodné firmy. :-/

0 0
možnosti
PP

Nechápu, proč s někým neznámým po telefonuaktualizujete data o sobě. Telefon má snad tlačítko na zavěšení, obvykle nějak červeně označené, a když po té paníchcete znalost zmáčknutí Delete, tak snad umíte i vy hned na začátku hovoru bezeslova zavěsit telefon.

A ten Český telefonní seznam. Podle vedoucí živnostenského odboru V Třebíčí, kde je registrován, nejde o podvod, opravdu je tam jasně napsáno, že jde o návrh, ne o fakturu. A zákon velikost písma v takovém návrhu nijak neurčuje. A podle mě každá mzdová účetní pozná, účto asi neznáte, jak má faktura vypadat.

Kdysi jeden bezdomovec vybíral na neplaceném parkovišti parkovné a byl úspěšný, byl i v televizi. Prostě neplaťte za něco, co nemusíte.

1 0
možnosti
HH

Šlo a data, která jsem na internetu snadno k dohledání - včetně adresy provozovny, na kterou mi přišla faktura. Pravdu máte v tom, že nešlo o podvod, nic jsem pochopitelně nezaplatila, faktura skončila v koši. Byl to jen "pokus o podvod." V mém případě nevyšel, ale určitě nejsem zdaleka jediná, kdo takovou fakturu dostal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik