Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

je to, jako byste psala o nás ;-D

0 0
možnosti
JR

J23a76r51a 42R23a65n15k

19. 1. 2015 7:46

Ten horolezec na prave noze je perfektni, to se hned tak nevidiR^R^V

0 0
možnosti
HH

U nás to v jistém období věku koťat bylo běžné, koťata po jedné z koček byla hodně šplhavá. Což je také důvod, proč jsem doma chodila v pevných riflích. Přesto jsem neustále vypadala, jako bych právě prošla ostružiním:-)

0 0
možnosti
Foto

J52a34n62a 11M25a16j69o89v34á

18. 1. 2015 22:41

Báječné čtení :-). Mít kočky intelektuály je peklo. Naši zásadně čtou to, co právě my. Prostě to zalehnou a je to jejich. Všichni máme systém několika rozečtených knížek a snažíme se je předběhnout, než dočtou stránku (otáčení jim moc nejde). 

KarmaR^

3 0
možnosti
HH

Děkuji. Otáčení stránky nezvládají ani ty naše (přes dlouholetý trénink). A také nějak nemohou pochopit, že počítač není zdravý pro jejich oči. Aby zvědavcům nic neuniklo, lehají si až na obrazovku. Takže příp. překlepy jsou způsobeny tím, že píšu všemi deseti a naslepo (a bez kontroly napsaného). Blondýna zarytě trvá na tom, že své stanoviště neopustí. Někdy ji podezírám, že se naivně domnívá, že místo pod lampičkou zafunguje jako solárko.

3 0
možnosti

Heleno, ty kočičky jsou opravdu roztomilé, ale ta filosofka s chytrým pohledem, číhající z knih je doslova "k sežrání". A trochu mi vadí, že asi umí líp němčinu, než já. Postel snad ani nemá cenu komentovat - taková soukromá kočičí noclehárna.;-DR^

1 0
možnosti
HH

Máte pravdu, někdy opravdu doslova. Právě jsem se totiž pokusila vrátit kytku do květináče:-)

Naše kočky jsou krásné, šikovné ... a k sežrání.

2 0
možnosti
JO

Máte krásné a šikovné pomocniceR^

0 0
možnosti
Foto

Pěkné ;-) Náš šelma skončil se snahou o sebevzdělání poté, co byl odhalen v aktovce. Internet ho nezajímá, ale to bude asi tím, že je to kocour venkovní, a tak než by vysedával na sociálních sítích, radši vyrazí do společnosti. ;-D

2 0
možnosti
HH

To bude ono! Naše kočky jsou kočky pokojové, za příznivého počasí balkónové. Tam si občas pokecají přes síť s místními pejsky, ale tím jejich společenské vyžití končí. Já zjevně končím také, protože Blondýna se mi právě ozdobně rozložila na obrazovku počítače.:-)

2 0
možnosti
Foto

R^o...o tom toho dost vím.:-)

2 0
možnosti
JR

J40a90r52a 10R98a74n76k

19. 1. 2015 7:56

Vy mate snad ta patercata, Jaromire.....tim nemyslim ta proslula patercata.;-)

0 0
možnosti
Foto

Helčo, pěkné zážitky;-DR^

1 0
možnosti
HH

Děkuji. Jak tak sleduji naše malé kotě, o další zážitky nebude nouze;-D

0 0
možnosti
Foto

:) ano, i u nás kočky pravidelně ze sušáků sundavají prádlo. Celkem je jim jedno, zda je suché či nikoliv.

3 0
možnosti
HH

Ano, o tom jsem se právě přesvědčila. Nevím, jak přišli veterináři na to, že po očkování budou koťata spavá a bez chutí k jídlu. Jsem doma z veteriny s naší malou slečnou asi přes hodinu, už stačila sežrat jednu celou konzervu, stáhnout prádlo ze sušáku a přesadit kytku.:-)

1 0
možnosti
Foto

Úžasný;-DR^

I my se stali nedávno hrdými majiteli kocoura a zážitků už máme nepočítaně:-)

2 0
možnosti
HH

To věřím. A doufám, že se o zážitky podělíte:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2025x
Brňačka s láskou k psanému slovu a šuplíková spisovatelka s potřebou sdělovat a sdílet. Žena, která si ráda vymýšlí příběhy a jen výjimečně (a krátkodobě) ztrácí svůj nadhled a smysl pro humor.

Moje literární pokusy jsou nově k nahlédnutí i zde: https://www.facebook.com/pages/Helena-Hvozdeck%C3%A1/288031364717330 A také zde:

www.helenahvozdecka.cz

Seznam rubrik