Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A víte co, já si myslím, že i Čvančarová si může v televizi říkat, co chce. Proč takovým divákům, kteří volají do Hydeparku a vůbec netuší, o čem mluví, nepíšete každý den Držte se svého kopyta?? Čvančarová tam třeba byla jako běžný občan podporující jednoho z kadidátů. A říkat, že neměla čas se vyjadřovat k vládním kotrmelcům, protože natáčela reklamní spoty.....sorry, ale to je ubohost. Každej má nějakou práci a Čvančarová není analytik, aby se každý den vyjadřovala k obsahu tiskové konference po jednání vlády...proč se neobouváte do Filipa Renče, který vykládá, že se Zemanem je sranda?? No to je teda požadavek na hlavu státu - aby s ním byla sranda. Renč ať se drží svého kopyta a natáčí filmečky a spoty o autonehodách...

2 4
možnosti
KB

Taky nechápu tu logiku. Čvančarová se má držet svého kopyta, zatímco na druhé straně Hůlka či Konečný je něco jiného. Ti jsou prostě naši.

1 3
možnosti
PD

Proč se masochisticky koukáte na něco, když máte ve volbě jasno? To se chcete koukat, jak se druzí zesměšňují a cítit se nad nimi? To je úchylné. Rv

0 2
možnosti
AJ

Díky,paní Hutařová, sama se také divím, kdo si osobuje brát do úst takovou vzácnou ženu, kterou bezpochyby paní CHarlotta Masaryková byla, kvůli nějaké volební kampani. A srovnávat nesrovnatelné.

7 1
možnosti
PD

Nezavedeme cenzuru? Aby si někdo nemohl brát du pusy Ch. G. M. dnes ... a třeba někoho jiného zítra?

0 2
možnosti
IH

I28r64e80n35a 20H28r21u28b56á

24. 1. 2013 20:16

K vedení domácnosti je potřeba opravdu vysoká jazyková vybavenost ;-D

1 9
možnosti
IH

Nechtěla jsem se moc rozepisovat, ale znamenalo to opravdu hodně práce. A příprava salónů u Masryků také. A to jsem nepsala o působení paní Masarykové v Americkém klubu dam atd atd. Existuje docela dost literatury, můžete si  o tom přečíst. :-)

15 0
možnosti
Foto

Tu paní, jakousi Čvančarovou jsem neznal. Ona zaútočila na p.Zemana s tím, že nesouhlasí s histroií, kterou M.Zeman citoval. Jejií manžel by prý kvůli této všeobecně známé historii p.Zemana vyzval na souboj. Chtěla, aby se p.Zeman za tuto historii omluvil. Jiné země mají také hloupé herečky, ale ne tak hloupé !!!

17 4
možnosti
IH

I76r94e91n29a 59H58r33u57b34á

24. 1. 2013 20:15

Všeobecně známá historie, že zemanové znásilňovali? Poučte mě, něco takového jsem slyšela poprvé.

5 6
možnosti
JM

Taky karma. Herci jsou vzducholodě národa. POřád se někde vznášejí a nevědí, kde a jak přistát.:-)

22 0
možnosti
FK

"kněze Karafiáta" Autorko, karma, ale Jan Karafiát by se v hrobě obrátil, kdyby slyšel toto označení. Jan Karafiát, autor Broučků, byl farářem církve reformované.

3 1
možnosti
IH

Máte pravdu, omlouvám se!

2 0
možnosti
MD

Mala prakticka. Nepouzivejme vyraz nasi umelci. Je to stejne zavadejici jako pusobeni tech o kterych hovorite. Jeste tu mame fotografy malire, sochare, hudebniky a dalsi.

Je to skupina lidi pohybujicich se v masovych mediich, jez maji mnohdy k opravdovemu umeni dost daleko a jejich nejvetsim umenim je prodavat sami sebe.

9 1
možnosti
MV

..., no, pravdou je, ze prispevek pani Cvancarove tak lehce skobrtal, nicmene ten kdo si zaslouzi za usi, jak s celym duelem nalozil je pani Fialova. Zlata Cvancarova...

5 7
možnosti
JK

Nedá se někde shlédnout, co to vlastně ta Čvančarová plácala?

2 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Knihovnice, tč. pracující důchodkyně, zajímající se hlavně o úplně obyčejné lidi s úplně obyčejnými osudy.

Seznam rubrik