Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

I já těmto směsím z pytlíku říkám sekerková polívka. To nejlepší ovšem je, že sekerku můžete použít opakovaně.

Jsem 55+ a musím konstatovat, že například točený koňský salám byl ke koupi poměrně často a byl nejlevnější na trhu. V průběhu dalších let jsem měla možnost ochutnat jak pštrosí maso, tak klokana i krokodýla, ale rozhodně to nevyhledávám, zvířata mám radši živá. :-)

1 0
možnosti
IH

I89r15e41n75a 11H42r40u74b20á

23. 2. 2013 13:21

Já tomu taky doma říkám sekyrková polévka ;-D člověk si koupí prakticky jen sáček s kořením za docela dost peněz a potraviny musí přidat.

0 0
možnosti
IH

No, je to pěknej podvod! Jak jsem psala, kdyby to aspoń ušetřilo čas, a ono ne! :-)

0 0
možnosti
HP

Jeste jsou dobry takovy ty dorty nebo buchty - pridejte mliko, vejce, tuk, tvaroh, tohleto a tamhleto, upecte a mate dort! Nikdy jsem je nezkousela, ale pusobi to na mne, ze je to smichana mouka treba s kakaem, coz si asi zvladnu doma smichat sama

1 0
možnosti
IH

Přesně! Taky to nekupujeme!

0 0
možnosti
HP

To nebyl vyslozily vojak, ne? Myslim ze to bylo v Honza malek kralem. Ale chapu, ze to neni uplne dulezite :)

0 0
možnosti
MS

Autorka ovšem neměla na mysli tu přitroublou filmovou pohádku, nýbrž klasickou od Boženy Němcové.

0 0
možnosti
AJ

Taky nerozumím tomu, kdo může kupovat podobné polévky a jiná instantní jídla - pro mne odjakživa byly polévky v sáčku jídlem na dovolené pod stanem nebo na horách, je to tedy symbol dovolené, cest - a vždy si vybírám takové, ve kterých je vše.;-D

A podvod s nápisy na instantních jídlech hospodyně odhalí hned - jistě, vrazím tam to či ono, co musím koupit zvlášť, tak proč proboha si celé jídlo neuvařit, bez nějakých sáčků?

Mimo téma, teď právě připravuji králíka v balíčku - francouzský recept - tenké plátky králičího masa, okořeněné tymiánem a majoránkou svinu do rolky, obalím slaninou a dusím na cibuli a rajčatech (zde je dobré vzít konzervovaná celá italská rajčata) - mňam!

0 0
možnosti
IH

Mńam! Ještě že už jsem po o! :-)

0 0
možnosti
EJ

Od nás by výrobci zkrachovali. Synové, když byli malí křičeli,  pytlíkovou polévku néé. Tu měli pouze na dovolené jako rychlovku. Zůstalo jim to dodnes. Polévky vaří a pytlíky nekupují. R^R^

0 0
možnosti
IH

I37r50e28n28a 66H34r58u10b89á

23. 2. 2013 13:22

My jsme to se ségrou milovali, přišlo nám dobrodružné, že jsme si ji uvařili a snědli, když byli naši pryč.

0 0
možnosti
Foto

Ode mě karma. Je mi 55+10, ale jsme chlap a na zmrzlé čínské králíky se nepamatuji. Zato se pamatuji, že jsme s přítelkyní měli asi pět siamských koťat na prodej a já jim na krmení vařil ovesné vločky s rybím filé. Dobrou chuť.

1 2
možnosti
IH

No, to buďte rád, opravdu o nic jste nepřišel. Tajně jsem se tím pod stolem pokoušela nakrmit našeho kocoura a on se vždycky urazil :-). Siamačky miluju!

1 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Knihovnice, tč. pracující důchodkyně, zajímající se hlavně o úplně obyčejné lidi s úplně obyčejnými osudy.

Seznam rubrik