Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak asi může vypadat baseťanda na WC? :-) Jinak naše fena, celý život hystericky vyžadující na Silvestra naší postel,peřinu a nás těsně vedle ní, letos- v 15-ti letech- vesele koukala z okna na pyrotechniku, ani to s ní nehlo: už chudák blbě slyší...;-(

1 0
možnosti
TS

;-D;-D;-D 

Teda promiň, že se směju, když ty slzíš, ale pobavilo mě to. Budu na to čekat jak na smilování - Anna slyší pořád skvěle, tak trpíme všichni ;-)

0 0
možnosti
TS

Já byla s tv programem spokojená - na ČT2 dávali Ivánku, kamaráde ;-)

Ale jinak to mám stejný, jako vy. Ve Varech jsou lidi na ohňostroje ujetý, takže nám to tu třaskalo už od Štědrého dne. Ančí z toho za ten týden byla, chudák, tak vynervovaná, že se úplně začala bát chodit ven. Na Silvestra to dosáhlo takovýho vrcholu, že počůrala lino, koberec, dokonce postel, domovní halu a výtah - jen trávník ne. Jakmile jsem ji násilím vytáhla před barák, celá se schoulila, rozbrečela a chtěla honem dovnitř. Chudinka moje malá... :-)

1 0
možnosti
IH

No jo, , naši milánkové... Mně se líbilo Barování na Dvojce, i když bylo zkrácené což byla škoda. U nás jsou lidi nějaký chudý, takže se začalo práskat opravdu až na Silvestra. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Knihovnice, tč. pracující důchodkyně, zajímající se hlavně o úplně obyčejné lidi s úplně obyčejnými osudy.

Seznam rubrik