Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Největší událost v  dnešních médiích: "Ornella Štiková vyrazila relaxovat na bazén a pochlubila se rostoucím bříškem v bikinách."

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem viděl úžasný americký film (čest výjimkám...) o vojákovi, co ho zmrazili a zapomněli na něj. On se probudil o co já vím kolik desítek, nebo snad i stovek let později. Na světě vládla totální debilita, lidi čuměli na soutěže, kdo koho líp a víc nakope do kulí, IQ všech bylo díky degeneraci asi tak 74 i s připočtenou osobní váhou. V tomhle světě byl najednou mladý a ne moc chytrý (na naši dobu...) voják absolutním géniem, který se pokusil svět zachránit... Úžasná komedie, škoda že si nevzpomenu jak se jmenovala, stačí však, že si na ni vzpomenu kdykoliv, kdy čtu něco o rodině Štikových. Oni prostě těch několik století přeskočili, snad se k nám z té doby, kdy bude asi vládnout debilita, vrátili v čase...:-)

1 0
možnosti

Jo, máte pravdu. taky si nemůžu vzpomenout, jak se tem film jmenoval, ale byl se Sylvestram Stallonem, ne?

0 0
možnosti
Foto

Ten rozhovor byl teda síla. Nakonec i všechna prohlášení do tisku její dcery.  Možná to má být poučení, že za peníze se skutečně všechno koupit nedá. Třeba inteligence.

1 0
možnosti

6. 11. 2012 16:14

Jaka Ornella?

2 0
možnosti

Ježíš, jste šťastný člověk!!! Já články o našich selebritách fakt nevyhledávám, ale vyhnout se jim úplně nedá, stačí přelétnout jakýkoli web a už je máte doma...

1 0
možnosti
Foto

Jestli to tak bude pokračovat, tak nám Ornella za chvíli v popularitě překoná naši největší mediální superhvězdy Gábinu Partyšovou a Agátu Hanychovou. Mimochodem, nevíte někdo, co vlastně všechny  tyto supercelebrity umí?

Pro Vás karma R^

8 3
možnosti

Taky jsem nad tím dneska přemýšlela. Tak Agáta je dcera Žilkové, to je jasná zásluha. Ale co ty další? 8-o;-D

3 1
možnosti

Jo, ten článek jsem viděla (četla by byl silný výraz, stačila mi třetina). Nejvíc mě pobavila fotogalerie - to byla snad nějaká tajná msta té paní ;-D;-D;-D

9 0
možnosti

taky jsem si říkala, že je to čísi odveta...

2 1
možnosti

P57e94t64r 60B73e65r10k19a

6. 11. 2012 12:29

Vidím to podobně, karma R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Knihovnice, tč. pracující důchodkyně, zajímající se hlavně o úplně obyčejné lidi s úplně obyčejnými osudy.

Seznam rubrik