Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ivanko, přečtěte si prosím něco o mých ANOMÁLIÍCH v posledním mém článku na blogu. Děkuji předem a přeji hezké dny v knihovně i mimo knihovnu. hah:-)

1 2
možnosti
IH

No jo, máte pravdu. Ale určitě se najdou ženy, jimž sako velikosti 50 sedí, ale na druhou stranu ve svetru s volánky vypadá každá oplácaná ženská jako blbec, aspoń jsem o tom přesvědčená :-)

1 3
možnosti
TS

Oni přemýšlí "jinak". Jedna zásilková firma s konfekcí mi od té doby, co jsem si u nich objednala prodloužené džíny, posílá katalogy s nadměrnými velikostmi, kde jsou prodloužené džíny dvoje a jinak všechno tak velký, že bych se do toho vešla i se zvířatama. Fakt, že si u nich už léta objednávám všechno ve velikosti 40, je vedlejší... ;-D

1 0
možnosti
PK

Trochu jste splácala víc témat do kuličky- např. modelky v katalozích, ani na přehlídkách vás zaujmout nemají ani omylem, ony jsou tam jen od toho, aby vynesly model. Také není pravdou, že se většina z nich trápí dietami. 

Nějak jsem nepochopila, co je tou vaší úchylkou- snad to, že vás zajímají jen ty hadry? To ale není úchylka, od toho se ty katalogy vyrábějí .... 

Sako větší velikosti než 48 se konfekčně nevyrábí proto, že korpulentnější dámy bývají "oplácané" každá jinak- tedy jedna má více v pase, druhá přes prsa a třetí třeba přes bicepsy. A u saka je opravdu důležité, aby sedělo, to nepovolí jako svetr, tudíž doporučuji nechat si ho ušít, taková investice se vyplatí, pokud nemíváte váhové výkyvy- saka se nosí stále.

 A že muže zaujmou modelky a ne hadry, je snad normální, ne? ;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
Knihovnice, tč. pracující důchodkyně, zajímající se hlavně o úplně obyčejné lidi s úplně obyčejnými osudy.

Seznam rubrik