Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

22. 10. 2008 6:05
Víte to že ČSSD zruší všechny reformy

jen tím že zruší poplatky, není chyba její, ale spíše ODS, která nám žádné jiné reformy nezavedla.

Pokud ovšem bude Vaše drahá strana donekonečna omílat - bylo to o poplatcích a nezamyslí se nad příčinami porážky, patrně se brzy ocitne na druhém až třetím místě i vparlamentních vobách - proto doufám, že budete psát nesmysly i nadále, že vláda přestojí dnešní hlasování o důvěře (nevidím důvod proč končit její trápení ) a že Topolánek zůstane jak premiérem tak předsedou ODS;-)

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

21. 10. 2008 22:37
Snad

už to nemá cenu, ale těch 55% voličů, kteří dali hlas levici jsou zcela nezodpovědní troubové, kteří neumějí malou násobilku, jak je i patrno v různých pořadech "z lidu" v televizi (TAXI-Háma, Mluv pravdu nebo jak, atd). Spousta vyčuránků se vnucuje svou  nataženou dlaní-- ale ať nejprve předvede svůj pracovní výkon!!! Ten je rozhodující, kecat a žvanit umí každá svíčková bába.

0 0
možnosti
JW

georges

21. 10. 2008 22:24
Soc. dem stupidita

Českolipská nemocnice se po letech hospodářských propadů pod vládou ČSSD konečně zvedla a má i na rekonstrukci LDN,která byla ve stavu jak ji tu za nechali němci.Stop tomu.Za dvě návštěvy u doktora ušetřím pod orandžádou na cigára.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1144x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.