Diskuse

Padá? Padá!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

zdenda.h

9. 1. 2010 10:24
Subjektivně?

Každý text alespoň trochu vyjadřuje subjektivní pohled autora. Jak to napsat objektivně, když různé situace prožíváme každý jinak?

Bydlel jsem zhruba půl na půl ve městě a na vesnici nebo v malém městě v domku a tak tyhle pocity vnímám z obou stran. Odklízení sněhu je dobrý relax, když jsem bydlel v Plzni, sypali chytráci z TS chodníky před panelákem pískem, rozmetali to na multikáře namontovaným podobným zařízením, jako mají sypače na sůl a jeden kamínek mi rozbil okno na zánovní Š 120 (blahé paměti);-(. Trvalo 3 měsíce, než jsem z nich vymámil peníze!

0 0
možnosti
LP

misslonely

9. 1. 2010 9:33
subjektivní pohled

článek dobrý,ale hodně subjektivní. ráno v paneláku vstanu a jediné v čem máte pravdu, že radiátor hřeje. sníh před domem si taky musí uklidit, čekat až to udělá město, čekáme do jara, pak se probrodit na MHD pojede/nepojede a tak dál. a většina městských lidí se velmi hodně těší, až ten blbej sníh sleze bo ne každý sedí v teplé kanceláři

0 0
možnosti
AM

AlMar

9. 1. 2010 1:43
Mám to trochu jinak

Taky "vesničan" ale parkuju auto na otevřeném stání - žádná příjezdovka k odhazování.

Zametání dvorku.. a k čemu? Líbí se mi padlý sníh, takže stačí udělat cestičku "na lopatu" od dveří k autu.

Jen s tím topením je to podobné, zkuste koks, je z něj málo popele a vydrží žhavý i přes noc (teda jestli na to máte kotel).

No a až nebudete vědět co s uštřeným časem, tak si třeba skočte šipku do čerstvé závěje, je to paráda :-)

0 0
možnosti
T

twigy

8. 1. 2010 22:50
hezké :o))

Napsáno s citem pro detail, čtivé, objektivní,....to se na blogu idnes moc nevidí,...pište prosím dál, ráda se na Váš blog budu vracet pro pohlazení na duši,....díky :-)R^

0 0
možnosti
AM

AlMar

9. 1. 2010 1:35
Re: hezké :o))

No a já si naopak myslím že je to velice subjektivní pohled... viz výše.

0 0
možnosti
MF

falm

8. 1. 2010 22:49
Bydlel jsem na venkově

od svých 10 do 17 let v Krušných horách a sníh jsem upřímně nenáviděl v jakékoli podobě. Vlastně ne. Miloval jsem ho jen jednou. A sice vždycky když nejel autobus a já nemusel do školy! :-P

0 0
možnosti
BH

BoboHml

8. 1. 2010 22:39
-

R^

0 0
možnosti
PP

ippokorny

8. 1. 2010 22:32
Venkovského člověka nic nerozhodí

Rozdíl mezi člověkem venkovským a městským v zimě je také v tom, že venkovského člověka nějaké výhružky Rusů o zavření plynovodu nechávají chladným. Venkovský člověk se podívá spokojeně na velkou hromadu dříví a pomyslí si něco o městských lidech. P.P:

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.