Diskuse

Padá? Padá!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

akki

24. 2. 2009 8:15
Tak nevím,

my z města nadáváme na zimu, protože co se sněhem v městě? Za chvíli se brodíme v sajrajtu. I když já mám nádherný výhled na zasněžený zámek a stromy v parku. Jenže když vyražím do ulic - pohádka je v čudu.

0 0
možnosti
MD

Martin Dvořák

23. 2. 2009 14:27
Pěkné

Souhlasím naprosto s popisem rozdílů městského a venkovského člověka, opravdu dobře zpracováno. Donedávna jsem také bydlel v paneláku ve městě, nyní se z nás stali novopečení vesničané a také odhazujeme sníh, je nám zima a topíme v kamnech. Mě to ale zatím baví, takže při diskuzích s kolegy z práce, měšťáky, je to u nás spíše naopak - oni nadávají na sračky ve městech a já se usmívám a jsem rád, že u nás je 20-40cm pěkného sněhu. Sice se musí odhazovat a každé ráno je to loterie, zda vyjedu z vedlejší cesty do mírného neproházeného kopečka na státní silnici, ale - baví mě to. "Ti dole" o tuto zábavu přicházejí. Podle toho to taky vypadá na silnicích kdo jak umí jezdit na sněhu.

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

23. 2. 2009 14:41
Re: Pěkné

;-)Alespoň je člověk rozhýbaný a připravený na jaro bez utrácení peněz za posilovnu aneb vzhůru (už za pár týdnů) do do práce na zahradě!

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.