Jsem milionář!

Nedávno mi do emailové schránky přišla zvláštní zpráva...

Přes mé webové stránky http://www.multiweblog.estranky.cz/ a https://sites.google.com/site/italskecestovnideniky/ připutoval do mé emailové schránky dopis přímo z afrického Beninu, z advokátní kanceláře (adresa níže uvedená), z něhož jsem se dozvěděl, jaké to štěstí mě potkalo! Být to o pár let dříve, možná bych se alespoň zasnil, za co bych ty lehce nabyté miliony (v dolarech) mohl utrácet, jenomže dnes, dnes jeden nemůže věřit naprosto ničemu. Stačila maličkost - zadat panu Googlovi uvedenou adresu a pak už si přečíst ono obligátní - Na váš předmět vyhledávání nebyl nalezen žádný odkaz... Tak zase nic, napadlo mě. Dávám k dobru a počtení.

PS. Pan   Michael Huspek je profesorem komunikace na School: California State University San Marcos. Jestlipak ví, že už nežije?

 

Avocats IDRISSOU BOFFOH
01 BP 1977 Cotonou,
République du Benin
Tel: +229-96008991

K rukám: Zdeněk Huspek,

Mé jméno je Idrissou Boffoh, osobní Attorney-V-zákon na mé pozdní klientské pan Michael Huspek, občan své země. Majitelé, kteří se (SODAMEF SARL) v Cotonou, Benin republiky. Zde po se označují jako můj klient.
Můj klient a jeho rodina zemřela při dopravní nehodě na 10. února 2004, mezi Abomey-Calavi expres-road. Všichni cestující ve vozidle bohužel ztratili své životy. Od té doby jsem udělal několik dotazů do svého velvyslanectví vyhledat některou z mých klientů prodloužena příbuzné této ukázalo jako neúspěšné.

Po těchto několika neúspěšných pokusech, jsem se rozhodl sledovat své příjmení po internetu, najít jakoukoli osobu s názvem pouze, že je důvod, proč jsem vás .. Já vám to pomůže při repatriaci peníze a majetek nezůstal pozadu mého klienta před koncem jim zabaveny nebo prohlášeny nepoužitelného které banka zde. Obrovské množství peněz, US $ 18 .. 5 milionů dolarů byla vklady do "GROUPE BANQUE ATLANTIQUE - (GBA)" Z Komerční banky v republice Benin, kde zemřelý účtu oceněn v tomto (GBA) o US $ 18,5 milionů dolarů.
Banka vydala mi upozornění poskytnout příbuzní nebo mít účet zabaven. Protože jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným po dobu delší než několik let, mám usilovat o váš souhlas spolupráci a čest vám jako nejbližší příbuzný po zemřelém protože máte stejné příjmení s ním.
Tak, že banka bude výtěžek z tohoto účtu oceněn v US $ 18,5 milionů dolarů, může být vyplacena na vás, jak převést na váš bankovní účet a pak ty a já se rozdělit peníze dohromady 50% pro mě a 50% pro vás, pak budeme obstarání všech potřebných právních dokumentů, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení se peníze v bance. Vše co potřebují je vaše upřímná spolupráce umožnit nás vidět tuto Deal přes úspěch.
Já vám zaručit, že to bude provedena v rámci právního uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona. A jak jsme se k dosažení tohoto cíle je budu potřebovat následující důležité informace od vás.

Vaše celé jméno a adresu,
Váš věk,
Povolání a postoj,
Váš telefon a mobilní komunikace pro Cíl.
Prosím po odeslání vašich údajů zkuste mi zavolat.
I čekají vaši odpověď ASAP.

S pozdravem,
Idrissou Boffoh

Co dodat?

 

Autor: Zdeněk Huspek | pátek 27.3.2009 20:49 | karma článku: 11,24 | přečteno: 1559x
  • Další články autora

Zdeněk Huspek

Vánoční přání

24.12.2017 v 18:35 | Karma: 12,32

Zdeněk Huspek

Nedělní výšlap na rozhlednu

11.12.2017 v 20:56 | Karma: 18,05

Zdeněk Huspek

Hřbitov na hranici

1.12.2017 v 18:14 | Karma: 21,53