Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarinka

6. 3. 2010 13:54
Například Frývaldovská stávka.

Pochopitelně, že za socialismu se na prezidenta Masaryka nijak vroucně nevzpomínalo. Proč taky. Reprezentoval totiž buržoazní demokracii, nic dobrého pro většinu lidí v první republice. Nic proti vám a vašemu focení. Jen mě trochu mrzí, že nikdo nefotí hroby zastřelených lidí v té době ve stávkách. A je jich požehnaně, nejen jeden.

Byl to však náš první prezident, a proto se mu dostalo určitého uznání i od komunistů. Hanlivé výkřiky na prezidenty, to se v minulém režimu netolerovalo.

0 0
možnosti
A

A.AsalBerija

5. 3. 2010 22:19
tgm

jeho kredo "nebat se a nekrast si modri nanolupici predelali k obrazu svemu na -nebat se a nakrast!!!

jinak podle dnesnich politologu to byl spolu s benesem a stefanikem terorista, ktery se jako obcan rakousko-uherska dopustil vlastizrady a podilel se na rozbiti soustati, ktere fungovalo daleko lepe nez soucasna eu. a nakonec, kdyby si ty sibrinky s ceskoslovenskym kockopsem v roce 1918 odpustili, nemuseli jsme se plazit do evropske unie po ctyrech pres rok 1939 a 1948 oklikou, ale davno bysme tam uz byli;-D;-D

0 0
možnosti

jrc

5. 3. 2010 22:04
Pane kolego, samozřejmě karma !

Chudák president T.G.Masaryk, ten by nevěřil, že tato společnost má vůbec něco společného s demokracií. A měl by pravdu !

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1144x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.