Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

26. 11. 2008 9:56
před nějakým časem

jsem napsala blog o projektu Najít kořeny. Jde o práci s dětmi v dětských domovech, hledání a ujasňování jejich rodinných vazeb. Takové léčení z davového vzdychání po těch úžasných maminkách....Já vím, že to je něco jiného, než váš případ, ale možná by vám mohly některé principy práce a tak vůbec pomoci. Jestli chcete, ozvěte se, dám vám kontakt.

0 0
možnosti
PCQ

pee choose quintana

17. 11. 2008 16:14
mila autorko

zkuste si neco precist o psychologii cloveka z hlediska systemickych konstelaci (doporucuji zejmena Berta Hellingera), kde najdete odpovedi na vase nesmyslne uvahy. Bilogicti rodice jsou bohuzel se svymi detmi spojeni vic, nez si to myslite. A naopak to plati take.

0 0
možnosti
J

jojoSvinga

17. 11. 2008 16:39
Re: mila autorko

Je mi líto, že si nerozumíme. Já přece nepopírám, že vazba mezi dítětem a biologickým rodičem je něčím, co nelze přetnout a ať se děje cokoli, dítě a rodič zůstanou při sobě. Já chtěla jen poukázat na tu skutečnost, že jsou i takoví rodičové, kteří opětovně budou své vlastní dítě přivádět do pocitů nejistoty, deprese i životního ohrožení. Nepřipadá mi nesmyslným poukázat na tyto tvory, kteří myslí jen na sebe a  nikdy jim nedojde, že mohou vlastní dítě psychicky poškodit na celý život .

0 0
možnosti
VH-PAC

Velká hlava - pomáhá a chrání

17. 11. 2008 16:08
No, pokud si "pěstoun" vezme

k výchově mládě předchůdce člověka, tak si ty problémy zaslouží.

(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1017x
normální ženská - ale vše je dočasné,že?