Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Vlasto, nemusíte se bát, že propadnete z matematiky, protože ve vašich úvahách žádné logické chyby nejsou. Prostě se jedná o zlodějnu ze strany státu. Je to proti zájmu dětí, je to jednoznačně nespravedlivé pravedlo.

2 0
možnosti
Foto

to mě moc těší, že to vidíte podobně...  a taky že nepropadám, protože nevím, jestli bych ještě dala nějaké opravky ;-)

0 0
možnosti
Foto

J55a41n63a 56M15a56j55o71v78á

23. 10. 2013 20:54

To mne kdysi taky zaujalo - u výživného u SP, naši známí mají dvojčata ve střídavce a vyměřené stejné výživné, které si samozřejmě neplatí. Maminka zůstala na mateřské s dalším miminkem a řešili přídavky - jenže jí se do příjmů počítaly ty cca 3 tisíce "fiktivního" výživného...a nedostala nic.8-o

2 0
možnosti
Foto

... je to absurdní, lidi o tom podle mě moc neví, ale je to tak...

1 0
možnosti

nemyslím, že to je přesně co jste si myslela. Stát nemůže za to, že se rodiny rozvádějí. Někdy ty rozvody jsou i malicherných příčin. pokud Vám někdo něco neplatí, tak to stát nemůže dotovat, to dá rozum. kde by taky na to bral. když se zvyšují daně, každý řve,že nás stát okrádá na daních. Ale on chce vlastně vybrat peníze, aby mohl je dávat, třeba, Vám.

 Váš názorný příklad dává tomu mému za pravdu. Proč se tento pán rozvedl, že zkrachoval, nebo, že je nezaměstnaný. Anebo proto,že opustil svojí ženu,že si našel mladší a opustil tu svojí upracovanou ženu a její děti. Zamyslete se i nad tím.

0 1
možnosti
Foto

Domnívám se, že stát má obrovský podíl na tom, že se rodiny v tak obrovském počtu rozvádějí - přesně jak říkáte vy, často z malicherných příčin. Tady nejde o to, že by mi někdo něco neplatil, tady jde o počty ze základní školy... Nemůže být přece jedna a ta samá částka počítána do příjmů dvou domácností, pokud je určena jen jedné z nich! Ať dodatečně propadnu z matematiky, jestli je toto v pořádku... Možná že právě proto tolik mužů neplatí výživné - že na to prostě nemají. A když už jsme u toho neplacení - také ženám, kterým jejich exmanžel momentálně neposílá nic, jsou alimenty na dítě (které byly předtím soudně stanoveny) normálně přičítány do příjmů za to posuzované období ... je to prostě absurdní, to ať už se raději ty přídavky zruší uplně ;-) Je mi upřimně jedno, proč se tento pán z článku rozvedl, ale není mi jedno a nechápu, proč by jeho děti měly být proto připraveny o jeho výchovu a také o nemalé finanční prostředky!

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy