Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

rustica2

31. 10. 2012 19:01
střídavka perlí dál:)

v jejich článku Podporujte ženy - ale ne na sto procent od demagoga Bakaláře , se podivují nad průměrným věkem života a podporou prevence. :)))))) oni asi nikdy neslyšeli o alkoholismu Rusů, jinak by se nemohli divit, proč tam muži umírají dřive:)) dále muži více riskují a amají úrazy, proto umírají častěji, dále oproti ženám kašlou na prevenci, atd. to nemá s nadržováním ženám nic společného, nejdříve si nastudujte něco o přístupu k zdraví u mužů a žen a pak něco pište, otřesná demagogieRvRv

10 0
možnosti
MV

macecha_marie

31. 10. 2012 20:52
Re: střídavka perlí dál:)

můžu se zeptat, kterého Bakaláře zmiňujete? Snad Eduarda Bakaláře? Ten je podle vás demagog??? Nebo máte na mysli jeho syna Petra? Nebo koho?

0 3
možnosti
PP

Pesan Pavel

30. 10. 2012 21:58
CO ŘÍKÁTE NA TYTO RADY NA STŘÍDAVCE? Pan Hurtová a Vavrušová

Tak mi dole obě střídavkářky neodpověděly, tak uvidíme co zde, ale myslím, že nějakou obhajobu statečných bijců žen si najdou :-)

Rady z diskuse na Hodinově stridavce: "Je na čase věnovat „příkladnou péči matce“ a všem kdo ji přímo aktivně fyzicky pomáhá. Existuje jedna zásada: „udělat to a nebýt tam“. Garantuju vám všem, že větší zábava je „tam“ bít, ale vystavujete se riziku postihu. Blíží se podzim a některé matky by potřebovali naordinovat facelifting. Je mnoho levných vizážistů, kteří rádi vypomohou. Nemusíte soustředit pozornost zrovna na matku, může to být někdo jiný z rodiny. Matka má také mnoho nejrůznějších věcí, kterých si cení nebo ji stály dost peněz a o ty by mohla postupně přicházet až do doby, než bude učiněn průchod spravedlnosti. Zamyslete se nad tím."

Zdroj: vlákno Problémy soudního řízení -  "Věštec Jeroným Klimeš" autor "Martis"  http://www.stridavka.cz/diskuse.html

6 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

30. 10. 2012 22:38
dost hnusná manipulace

Tady přidávám vysvětlení co je Vavrušová zač: http://vavrusova.blog.idnes.cz/c/298640/Kdyz-se-deti-zacnou-ptat.html ten článek o tom prozradí více než autorka zamýšlela....

5 0
možnosti
IX

IfčaX

29. 10. 2012 15:06
Abych si to shrnula...

Umím si představit, že při vymetání špitálů se autorka nachomýtla k vyhazování otce personálem a posléze policií. To se jistě mohlo stát. Že autorka na tom samém oddělení špitálu vymetala i v době, kdy dítě bylo hospitalizováno a tedy ví, kdo je přivezl, už je náhoda těžko uvěřitelná, ale dobře...

Ale že by autorka byla i u toho, když sousedka telefonovala otci, že si má pro nemocné dítě přijet, ve firmě, když si tatínek bral dovolenou na péči o dítko a dokonce i na policii, když sepisovali protokol, co všechno shledali, či neshledali? to už je nějak moc náhod, ne?

11 0
možnosti
AJ

astrudina

29. 10. 2012 18:52
Re: Abych si to shrnula...

;-D;-D

3 0
možnosti
AJ

astrudina

29. 10. 2012 2:06
Ono to tu zaniklo, ale hoši, pozor na testosteron!

Dělá vám to v hlavách ..nedobře!;-)

Sice je to video starší, ale stále aktuální.. "jaký slovník ti lidé používají, co je to za lidi, agresivní, nenávistné.."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=owytbQ6sR48

a ten Nečas je stále nějak přitahuje, i dnes:

http://www.novinky.cz/domaci/281272-mitink-ods-prerusila-bohosluzba-i-kampan-senatniho-kandidata.html

7 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

27. 10. 2012 22:51
Nenávist některých nezná mezí

Máme tu bohužel i takové případy, kdy milenec matky fyzicky napadá otce a matka mu brání v odjezdu s jeho dcerou: http://www.stridavka.cz/jeden-domov-v-praxi.html

2 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

28. 10. 2012 0:56
Re: Nenávist některých nezná mezí

Myslím, že je to přímo morální povinost  http://www.youtube.com/watch?v=xRnh1scmYPg

7 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

26. 10. 2012 22:43
A co na toto paní Hurtová? Určitě milý tatínek...

Rady z diskuse na stridavce: "Je na čase věnovat „příkladnou péči matce“ a všem kdo ji přímo aktivně fyzicky pomáhá. Existuje jedna zásada: „udělat to a nebýt tam“. Garantuju vám všem, že větší zábava je „tam“ bít, ale vystavujete se riziku postihu. Blíží se podzim a některé matky by potřebovali naordinovat facelifting. Je mnoho levných vizážistů, kteří rádi vypomohou. Nemusíte soustředit pozornost zrovna na matku, může to být někdo jiný z rodiny. Matka má také mnoho nejrůznějších věcí, kterých si cení nebo ji stály dost peněz a o ty by mohla postupně přicházet až do doby, než bude učiněn průchod spravedlnosti. Zamyslete se nad tím."

Zdroj: vlákno "Věštec Jeroným Klimeš"

6 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

26. 10. 2012 23:15
Re: A co na toto paní Hurtová? Určitě milý tatínek...

To citujete Jeronýma Klimeše?!  Bez legrace - násilí plodí násilí, izolace rodiče od dítěte není ničím jiným, než  jednou z nejhorších forem násilí, bohužel plošně státem podporovanou. Rodič není vězeň, aby se s dítětem pouze stýkal, měl by o něj pečovat, měl by mít dostatečnou možnost jej vychovávat. Pokud by například mě  samotné někdo chtěl nařizovat, že se smím se svými dětmi vídat jen sudé víkendy, pravděpodobně by má reakce byla ještě horší, než jakou zde uvádíte!

1 0
možnosti
R

rustica2

26. 10. 2012 20:03
A copak paní Hurtová říkáte na tohle?

v sekci diskuse na stridavce v oddílu Problémy soudního řízeni je diskuse , zda může manželka táty hlídat jeho dítě, i když v té době může být s dítětem jeho maminka.....to jsou názory, co? nedávno se tam muži rozčilovali, že jejich dítě hlídá milenec matky a oni ne, ale v opačném případě to nevadí, že? Vy znáte nějakou mámu, která ač je doma na mateřské a může se starat o děti, tak je pošle k milence svého ex????Rvjá teda ne a ještě ji tam muži povzbuzují , aťˇ bojuje u souduRv

5 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

26. 10. 2012 23:00
Re: A copak paní Hurtová říkáte na tohle?

Já na diskusi na Střídavce moc často nechodím, ale vás chválím, že tam nakouknete... Jinak chápu rozhořčení otců, kteří vidí své dítě 1 x za 14 dní a nemohou se domoci častějšího kontaktu, že jim péče matčina milence o dítě může vadit. Pokud je dítě ve střídavé péči obou rodičů, odpadají většinou tyto zbytečné spory, každý by měl mít dostatek času se dítěti věnovat a pokud to zrovna není možné, je už na jeho zodpovědnosti, komu dítě svěří. Na další otázku zní odpověď ANO, setkala jsem se s tím, že matka na mateřské (s dítětem z nového vztahu) pošle starší dítě k otci, kde o něj v pracovní době pečuje jeho nová žena. Nevidím v tom nic špatného, nejčastěji je to třeba z důvodu nemoci, ale ať je důvod jakýkoliv, není nutné za to nikoho odsuzovat...

0 0
možnosti
AJ

astrudina

24. 10. 2012 18:36
Kluci si zase hráli na hrdiny - dnes to není riskantní, jen

vás mají za .. podivíny, ale to je věc každého z nich, zde za tím byla křečovitá snaha upoutat pozornost k postavě žadatele o senátní funkci.

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/58170-obrazem-potycky-komuniste-i-vata-zdarma-tak-vypadal-mitink-ods-podivejte-se/

Vidíme známé tváře, že pane H....

Ovšem když podobným stylem, jakým se pokoušeli vyvolat pozornost médií před volební komisí či na nějakém mítínku, vyrážejí za dítětem do nemocnice, prostě zneužívají i nemoci dítěte, aby vyvolali skandál a mohli žalovat nemocnici, udělat z matky mamiznu, co nedopřeje dítěti přítomnost tatíčka - no tak to už je silná káva.

Pokud se otec s matkou handrkuje o minuty, převádí střídavou péči na nějaké počty - ty jsi měla tolik, tak já mám právo na tolik - tak nyní sklízí plody své úpornosti. A možná styk s otcem není tak bezproblémový, třebas by dítě rozrušil, stoupla by mu teplota, do toho nikdo nevidí, ani autorka, že? Ale střídavkáři mají jasno!

8 0
možnosti
MV

macecha_marie

24. 10. 2012 23:03
Re: Kluci si zase hráli na hrdiny - dnes to není riskantní, jen

Anebo je matka prostě netolerantní koza, že? Nebo jsou takoví oba. Do toho nikdo nevidí, ani autorka, že? Ale Astrudina má jasno :-).

1 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

23. 10. 2012 0:53
www.jedendomov.cz

Opět silná manipulace ze strany Cihlář/Hurtové . Realitou je fakt, že jedinci ze strany stridavky, kde zveřejňují tento článek využívají každé možnosti jak dělat problémy, o děti jde až v poslední řadě. Zde http://www.novinky.cz/domaci/282171-clena-volebni-komise-musela-z-volebni-mistnosti-vyvest-policie.html je jeden od Karla Berky spojených s Hodinou (na fotce) http://www.novinky.cz/domaci/281272-mitink-ods-prerusila-bohosluzba-i-kampan-senatniho-kandidata.html .  Takže o podobné problémy v nemocnici ani ve školách pochopitelně nestojí.

12 0
možnosti
AH

Aleš Hodina

23. 10. 2012 0:59
Re: www.jedendomov.cz

Ti, kdo si chtějí politiku/děti/cokoliv dalšího uzurpovat jen pro sebe, s oblibou označují ty, kdo se proti tomu staví, že "dělají problémy". Ještě se nabízí oblíbená fráze "klid na práci" - tu můžete použít příště.

1 0
možnosti
LB

Irrataki

18. 10. 2012 18:21
medvědí službu

si tady děláme jedni druhým. Už je to jak v parlamentu. Z původního hlavního tématu nezbylo vůbec nic, jen radikální nesouhlas nebo radikální souhlas. Nedivím se, že soudy i úřady zasahují lidem a jejich dětem do živodů někdy dost divně, když jejich pracovníci jsou taky jenom lidi, stejní, jako se tu teď dohadují a hází bláto jedni na druhé. Zatím je pořád chlapů, co se chtějí o svoje dítě plnohodnotně starat, žalostně málo. O to víc by se měli podpořit ti, kdo si vybrali náročnější cestu. A každá ženská nebo máma, co se rozhodla pro rozvod prostě není automaticky sobecká potvora. Na svatbu jsou potřeba 2, na početí dítěte taky a na rozpad vztahu většinou, kupodivu, stejně tak. Stejně jako funguje diskriminace žen u platů, kdy ženská má při stejné pozici menší plat než chlap, funguje opačně diskriminace u porozvodové péče o děti. Ale dokud se místo argumentů budou používat jen osobní útoky a kategorická hluchot k opačnému názoru, nezmění se nic.

8 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

18. 10. 2012 18:51
Re: medvědí službu

Máte pravdu, mrzí mě takto témeř planá diskuse... I v tom, že je to pro chlapy náročnější cesta a že zasluhují podporu. Možná by jich skutečně mohlo být víc, jenže mnozí předem odhadnou svou šanci podílet se na péči o děti jako nulovou a nejdou do toho. Věci se musí dát do pohybu a změnit!  Diskriminace mužů po rozvodu ohledně péče o děti tu jednoznačně je, není možné před tím zavírat stále oči. Samozřejmě, že všechny  ženy nejsou  sobecké potvory, stejně tak všichni muži nejsou násilníci, ale pokud se u některého z rodičů objeví tendence vyřizovat si účty přes děti (což je i v článku) , měl by takový být hodně rychle klepnut přes prsty, v žádném případě by neměl dostat podporu "zúčastněných orgánů"...

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy