Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

polárnice

25. 2. 2012 16:35
???

Tady se jen mažou příspěvky, o práci pana Fialy se nesmí psát?:-(:-(;-O

3 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

26. 2. 2012 9:49
Re: ???

O Vůdci se smí psát jen oslavně.;-D O Vůdcově "Volku" jen pozitivně.

3 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

23. 2. 2012 18:27
Jedendomov.cz "Stykačům"

A co Vám brání pečovat o děti? Málo jste pečovali o matky svých dětí? Utekly radši? A následně Vám brání v pečování nekonečná nenávist k matkám dětí? Není to tak? Také jste si třeba špatně vybrali druhého partnera, to však žádný soud za vás nenapraví...

5 0
možnosti
Q

qwertza

23. 2. 2012 20:08
Re: Jedendomov.cz

R^

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

21. 2. 2012 23:00
Otec je rodič, ne stykač

Otec si nemá děti "půjčovat ke styku", ale pečovat o ně a vychovávat je. Takže díky za další dobrý článek.

2 0
možnosti
IB

isabell

23. 2. 2012 10:08
Re: Otec je rodič, ne stykač

Když už chcete slovíčkařit, pak otec rozhodně "rodič" není :-P

4 0
možnosti
HB

medvedice1

21. 2. 2012 14:46
zapšklá paní Hurtová

nevím paní Hurtová - dívám se na Vaše články -a mám pocit bže jediný Váš koníček je pomlouvání jiných žen, hlavně těch hezkých. Jako byste jim záviděla krásu a děti. Proč Vy si místo těch podivných článků nepořídíte raději rodinu- vlastní děti? Ulevilo by se Vám.

7 0
možnosti
T

tabasco

21. 2. 2012 17:16
Re: zapšklá paní Hurtová

tak jste nám ukázala jak se cítíte po přečtení článku. teď něco věcného, prosím. to, že má jiný názor než vy jako znamená, že je zapšklá, ošklivá a měla by se léčit těhotenstvím? bože můj...8-o

1 0
možnosti
T

Tregold

20. 2. 2012 23:29
Jestli to myslíte vážně, tak vám fandím

Bohužel znám ve svém okolí několik případů žen, které byly dříve také "pokrokové a moderní" ohledně práva dětí na otce a ohledně střídavé péče. Ovšem jakmile došlo na lámání chleba (rozvod a to zaviněný i nezaviněný) tak každá jako druhá okamžitě teorii střídavé péče opustily a vehementně se soudily o plné získání dětí do své péče. Proč to tak je nevím ale osobně se domnívám, že v 99% šlo o peníze a při rozhovoru mně to ty ženy většinou přímo či nepřímo potvrdily.

Prostě pravidelný příjem je zřejmě pro naprostou většinu dnešních žen (a není to až tak úplně jejich vina) větší hodnota než vývoj jejich dětí.

Ohledně té střídavé péče je zajímavé v našem kontextu i politická souvislost. Zatímco například ve Švédsku prosadila uzákonění střídavé péče levice (s odkazem že není možné požadovat větší práva pro ženy pokud se nedají stejná práva i mužům - platí tam při rozvodu, že soud automaticky navrhuje střídavou péči a rozvádění musí u soudu hodnověrně prokázat, proč není možná) tak u nás....

2 0
možnosti
T

Tregold

20. 2. 2012 23:38
Re: Jestli to myslíte vážně, tak vám fandím

...tak u nás paradoxně střídavou péči navrhovaly pravicové strany a zamítla ji levice. Což je docela zvláštní ale nikoliv nepochopitelné, levice u nás je vysoce šovinistická už z komunistických dob jen se zeptejte žen například u ČSSD či KSČM, pokud nejste typ Kabrhelová, nemáte tam šanci.

Jinak vás vítám ve světě, kde bílý, pracující otec nemá absolutně žádná práva a kde není vůbec žádná útěcha, že pracující bílá matka bude mít brzo nižší práva než nepracující barevná matka či homosexuální pár (už dnes například v Belgii neexistuje absolutně žádná možnost pro muže evropského původu žijícího mimo manželství získat adopcí dítě pokud není homosexuál žijící v registrovaném partnerství).

2 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy