Diskuse

Otázka porodu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pesan Pavel

12. 6. 2012 18:24
Taky se paní Hurt ová budete soudit nebo budete svědek?

A reakce:

http://www.stridavka.cz/pravni-kroky-vuci-jirimu-fialovi.html

2 0
možnosti

Pesan Pavel

10. 6. 2012 0:01
Co na to Hurt ová?

Výstižné!!! http://www.k213.cz/Zabranime-zneuziti-Dne-otcu ;-D

7 0
možnosti

čarovná rybí kostička

2. 6. 2012 7:12
Ještě k identitě autora tohoto blogu

Úplně poprvé jsem otevřela "Hurtové" text u Hanychové a Krajnové - tuším "autorčin devátý - jen tak ze zvědavosti, co tak asi lze z takového tématu vytěžit. A napsala jsem cosi i do diskuse. K mému údivu byla reakce takováto: Re: Najít odnož

protože patříte mezi mé věrné čtenářky, tak dobře víte, že to není žádné "roubování", ale pokračování seriálu "Žblabtobraní"... děkuji za stálou přízeň

vlákno vlahu 7.2.2012 11:22

"Zánovní" blogerka, ač dosud můj nick koutkem oka na "svém" území spatřit nemohla, zareagovala: viz. výše. Prostě, vždycky se nějak profláknou.

;-DFuj.Rv

12 0
možnosti

Pesan Pavel

3. 6. 2012 22:23
Re: Ještě k identitě autora tohoto blogu

Také už začínám být přesvědčen, že je to Cihlář.... Máma od dětí ve spokojeném manželství by takové umanuté články nepsala.

6 0
možnosti

čarovná rybí kostička

2. 6. 2012 6:41
K morálce střídavkářů

A právě se mi to u "paní Hurtové" stalo podruhé: Po kritickém diskusním příspěvku byl původní text upraven. Drobně a záludně, takže další případný čtenář a účastník diskuse už neví, o čem je to v diskusi vlastně řeč..Rv Hurtovy děti už tedy nezápolí, kdo půjde první DO vany, ale Z vany. Droboučká změna, ale naprosto měnící podstatu sdělení. Také dveře, které byly stálým předmětem sporu, které z dítek jimi má procházet jako první, z textu nenápadně vysublimovaly. Zůstala synchronizace vylučovacích funkcí dotyčných dítek, takže mi nezbývá, než poradit Hurtovým, aby si pořídili nočník.

Poprvé se Hurt tvářil, že neví oč se jedná a souběžně s "tváří" naivky tvrdil, že autor má právo na drobné opravy textu.

Byla jsem označena za lhářku. Takže asi opět budu. Chybí zvracející emotikon,

Rv

9 0
možnosti

čarovná rybí kostička

2. 6. 2012 6:43
Re: K morálce střídavkářů

Je smutné, když jsou děti svěřovány lidem s těžkými osobnostními poruchami. Ono to nebude jen o morálce.Rv

5 0
možnosti

čarovná rybí kostička

1. 6. 2012 6:51
Kecy v kleci

bohužel nic přiléhavější mě k tomuto Cihlářovu článku nenapadá. Krkolomnost non plus ultra.

Mimochodem, naše děti spíš říkaly: "Mami, ať už mi to dá (půjčí)". O tom, že by správně bývaly měly kvičet něco o střídání, chudáci nic netušily.

Bohužel, napadá mě rovněž,  zda ty děti o kterých píšete (nejsou-li ryze imaginární), nejsou už postižené jakousi podivnou výchovou a tudíž svým způsobem vadné. Naše děti si spolu totiž dokázaly velmi zaujatě hrát, spolu s dalšími dětmi - dokud tedy nepřišel střet a nevjely si do vlasů - no a pak si hrály dál.

Doufám, že trénujete na pozdější život poctivě, a že si pacholíci střídané předměty odnášejí do svých pokojíčků a užívají je na minutu stejně. Nedej bože jednomu umožnit, aby ještě dokončil to dílko z lega, hlavní je spravedlnost. 5 minut nepřidat, 5 kostiček nedodat. Jen ať se nenávidí.;-D

8 0
možnosti

Chmur Čarovné rybí Ifči 007

1. 6. 2012 9:21
Kostičky v kleci

Hlavně jednu kostičku dětem raději odpustit... Spousta her je dnes jen pro jednoho a u nich je střídání nutné - stejně jako když se rodiče rozejdou, těžko může být dítě u obou současně. Takže afektované pohoršování se nad střídáním jsou opravdu kecy v kleci...

0 0
možnosti

www.stridavka.cz

31. 5. 2012 19:05
www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

R^

4 0
možnosti

stedrik

31. 5. 2012 19:08
Re: www.stridavka.cz - Děti potřebují oba rodiče

mám a souseda;-D

0 0
možnosti

JackBrno

31. 5. 2012 9:04
Nový článek o dělení dítěte na půl pro jistotu bez diskuze..

Nejsou argumenty = není diskuze. Také to ale znamená, že nebude návštěvnost pane Cihláři [(-;]

8 0
možnosti

astrudina

31. 5. 2012 10:32
Re: Nový článek o dělení dítěte na půl pro jistotu bez diskuze..

Hurte, to je zase konstrukce Je to stále stejné, začne se: oslavou porodu; jinde pak malými nezbedy, kteří dělají to či ono (autor je přece milující naivní matka!) a pak se vytvoří krkolomně oslí můstek k propagaci střídavky.

Když se rodiče rozumně domluví a jejich pojítkem je zájem dítěte, tak jde všechno. ALe tam, kde muži chtějí exmanželku přes střídavku jen trestat, tam se s dítěte stává poutníček s taškou, vazal rodičů bez domova.  A dítě se nemůže bránit.

Proto budu i nadále psát - bojovat za dítě, proti vnucené střídavce. Neotevřená diskuse na tom nic nezmění.

Paranoidní lidé vidí za vším spiknutí, komplot proti nim, nemohou pochopit, že jejich oponenti se vůbec neznají, ani se nedomlouvají, jsou z celého světa, mají různé životní zkušenosti a spojuje je snaha zachovat dítěti jeden domov -i po rozvodu rodičů. 

Zdravím  nick JackBrno, isabell, polárnici, egerii, bílou paní, pana Pešana, čarovnou rybí kostičku, Gwendolin, gwertzu, Mamu Kami a další!

12 0
možnosti

www.stridavka.cz

29. 5. 2012 23:33
Jako magnet

Když se chce člověk zdravě nabudit do dalšího boje za zachování rodinných vazeb, hádejte, kam se podívá na ty největší nesmysly, se kterými je nutno bojovat? Ano, uhádli jste. Do "jedné žumpy" a do diskusí k paní Hurtové. Snad by se za to zasloužilo i poděkovat...

3 0
možnosti

polárnice

30. 5. 2012 7:56
Re: Jako magnet

No ještě že se máte kam podívat a nabudit se. Většina lidí to ani nepotřebuje, protože má v sobě něco, co je vede ke zdravým úvahám - co se týče zachování rodinných vazeb,a tak taky žije. Hold matka příroda nemůže nadělit všem stejně.Vaši "žumpu" si pěstujete sám, neurážejte proto ostatní diskutující.

8 0
možnosti

pesimistka7

28. 5. 2012 10:18
Opět "technická":

porodní asistentka není totéž, co dula.

Ale pro Vás není žádný problém rozepsat se o něčem o čem nevíte zbla, nebo velmi málo, či třeba postavit článek na cizím slově, jehož význam Vám uniká (viz "Zdiskriminovaná"), hlavně že "střídavka"..., což?;-D

7 0
možnosti

vlahu

28. 5. 2012 13:58
Už mě nemučte,

to není fér mě takto rozesmívat ;-D Naše DULA (žena, která mi poskytla velikou oporu, ne přímo účastí, ale přípravou na porod) je zároveň registrovaná porodní asistentka, žádná rychlokvaška, ale zdravotník se vším všudy a především úžasný člověk :-) Ani na personál naší nemocnice si v nejmenším nemohu stěžovat a to že měla zrovna službu naše přítelkyně Lucka bylo moc moc prima!

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy