Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pesan Pavel

18. 5. 2012 16:57
Dva jsou někdy moc!!!

Příznivec "vlahu" v akci: http://www.youtube.com/watch?v=xRnh1scmYPg  Rv;-€

0 0
možnosti
VH

vlahu

28. 5. 2012 9:44
Jeden rodič,

který navíc zneužívá své nezletilé děti k nátáčení podobných nechutností, místo aby je uchránil před hrozícím konfliktem, je vždy málo... Nezastávám se nijak nevhodného chování otce, ale podle mě jen nezvládl situaci a nechal se vyprovokovat agresivní a nezodpovědnou matkou... Ta její řeč těla, ta útočně vystrčená brada, to příšerné ječení... Nikdy bych se před svými dětmi takto chovat nechtěla. A chlubit se s tím na netu - to hovoří za své... Celé je to velmi, velmi smutné. Ale přesně takto se to často odehrává, takto se slušní lidé přivádějí k šílenství a násilníci se vyrábějí jak na běžícím páse! A ještě si všimněte pana P.P. v akci - zásadně se cpe na vršek diskuse, naprosto nediskutuje k věci a články snad ani nečte,  jen vykřikuje útržky nějaké své "pravdy" a často si počká, až už je pod článkem klid a nenápadně  zde "něco páchnoucího" utrousí...

0 0
možnosti
VH

vlahu

27. 3. 2012 21:51
O co stojí rozvedený otec:

Cituji z jedné diskuse na svých oblíbených stránkách: "Já velmi stojím o to, aby malý mohl marodit taky se mnou, aby se v dítěti

záměrně nebudoval pocit, že jsem-li v nouzi, tak mi pomůže jedině maminka a

táta je jen na hraní, nebo maximálně na rýmičku. Dítě se tímto přístupem

poškozuje, protože přichází o jednu ze životních opor... " Naprosto souhlasím a navíc si myslím (a ještě i pamatuju), že dítě v nemoci opavdu vyžaduje více pozornosti, aby se vše "točilo" kolem něj, nepochopí, proč tatínek NE, proč právě není u něj, když je zle...

0 0
možnosti
MP

polárnice

27. 3. 2012 23:41
Pro nefiktivní vlahu...

Vždycky jsem milovala oba dva rodiče stejně, moc pro mě znamenali a znamenají oba dva. Nedávám na první místo ani matky ani otce, jsou to rodiče. Ale - když se narodí malý človíček, narodí se z mámina bříška. A slyšela jste někdy o tom, že když třeba starý člověk končí svůj život, volá mámu? Víte tak, to příroda zařídila a s tím nic nenaděláme. Možná vypadá tento příspěvek, že sem nepatří, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se snažíte tlačit maminky až na druhé místo , ani ne na stejné místo vedle tatínků. To opravdu jako žena - matka nechápu. No a ten tatínek kolem nemocného dítěte, no........běžte se někdy podívat, třeba do dětské nemocnice, kolik tatínků tam zůstává s dětima. Je to ale přirozené, že se o dítě v nemoci stará máma, normální tatínek jí to rád přenechá a ví proč.

7 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

25. 3. 2012 11:07
Jedendomov.cz - dítě nepřipravené o domov

Více informací na http://www.jedendomov.cz

5 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

24. 3. 2012 18:21
Děti potřebují oba rodiče

R^

0 0
možnosti
AJ

astrudina

24. 3. 2012 19:24
Re: Děti potřebují oba rodiče

nerozvedené, pokud možno, tak se snažte!;-D

3 0
možnosti
PP

Pesan Pavel

23. 3. 2012 17:09
Prospěšné střídání?

Co říkáte na toto střídání? Viz: http://www.youtube.com/watch?v=xRnh1scmYPg  tohoto člověka podporují střídavkáři na stridavka.cz  .  Nejsou dva někdy příliš???

5 0
možnosti
VH

vlahu

24. 3. 2012 11:17
Re: Prospěšné střídání?

No rozhodně to naštěstí není běžná situace při střídání se, z videa ale není zřejmé, kdo celou konfliktní situaci vyvolal a kdo porušil předem stanovená pravidla... Určitě zde není překryv, jak ho při předávání dětí doporučuje např. Klimeš, ale skutečně neznám detaily, neznám nic bližšího, tzn. co vše předcházelo, jaké zde byly podmínky a okolnosti, ani osobnostní rysy těch rodičů, takže těžko říct... Můj subjektivní dojem na základě té kratičké ukázky je ten, že bych nikdy nechtěla a ani nemohla (jako matka, která myslí především na děti) s otcem svých dětí (navíc i v jejich přítomnosti)   takovýmto způsobem jednat... Nač dělat scény, ječet po někom a urážet, dávat si ruce v bok a vystrkovat výhružně bradu - ne ne, to já bych se snažila především odvelet děti do vedlejší místnosti a v klidu si vše vyříkat a především nezvyšovat hlas... Zdá se ale, že otec matku vyhazuje, takže se ptám, měla tam v danou chvíli vůbec co dělat?

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

22. 3. 2012 16:08
Doufám že autor ocení upřímnost

Střídavkáře považuji za hlupáky a citově oploštělé osobnosti. Snaží se citov évazby nahrazovat jakousi nesmyslnou matematikou pobytů. Citové vazby ovšem nelze matematicky definovat. Nelnula jsem příliš k velmi vážnému dědečkovi, k němuž jsme pravidelně chodili v sobotu na návštěvu a on k nám pak v neděli na oběd. Naopak jsem se mohla radostí zbláznit, když jsme zcela neperiodicky zavítali k srdečn,é vřelé a milující babičce a dědovi na vesnici. Celých 43 let svoji laskavou babičku a dědu, co mě jako malou holku  nosil na zádech v nůši, postrádám.

9 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

22. 3. 2012 10:27
Tak se střídejte, autorko, střídejte se

o tom koneckonců píšete, ne? Jako rodiče se střídáte. Obětujte tedy po rozvodu své osobní pohodlíčko, obětujte v zájmu dítěte  všechno, odtrhněte si poslední sousto od pusy a STŘÏDEJTE SE - u dítěte. Vy ale dítě obětujete svému navyklému klídku a budete si ho přehazovat jako horkou bramboru.

7 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

22. 3. 2012 10:28
Re: Tak se střídejte, autorko, střídejte se

střídejte

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy