Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

12. 7. 2012 17:19
Re: Související článek

kde je diskuse, pane Cihláři, proč diskutujete jen u jiných bloggerů? Vy se bojíte? Čeho, těch samých diskutérů a diskutérek, co s nimi debatujete tady i u paní Součkové?;-)

2 1
možnosti
PP

Pesan Pavel

10. 7. 2012 13:36
3 0
možnosti
AJ

astrudina

6. 7. 2012 22:25
proč otevírat diskuse?

Vlahu, odpověď vám dá pan Hlinka ve svém dnešním blogu:

http://hlinka.blog.idnes.cz/c/278364/Pane-Havranku-tento-blog-MA-otevrenou-diskusi.html

;-);-)

6 0
možnosti
MP

polárnice

6. 7. 2012 15:29
Pane Cihlář,

nechcete raději diskutovat pod vaším posledním článkem? Většinou cítím z vašich příspěvků takovou nějakou provokaci, ale tentokrát mám pocit, že potřebuje už vážně pomoc. Začínám mít vážně obavu o vaše duševní zdraví. Začněte s tím prosím něco dělat, trénujte třeba ovládání těla i duše.:-) Někdy může být člověk něčím posedlý ale vše má řešení. Mějte se hezky.:-)

5 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

6. 7. 2012 20:12
Re: Pane Cihlář,

A nechcete diskutovat o panu Cihlářovi i pod článkem o bouřkách v jižních Čechách?

;-D

http://petrcihlar.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

5. 7. 2012 16:12
Pan Cihlář a panem Hodinou

jsou už tak "rozstřídaní", že evidentně zapomněli, že existují i úplné rodiny s různými, nicméně běžnými starostmi a fungující! a to NAVZDORY tomu, jaká je "jejich představa" (např o tom: jaký by měl otec být, o jeho zaměstnání - viz právě první příspěvek P.C. v té diskusi, o které jste měla potřebu napsat článek). Nebo je to ještě horší...?

A Vy selektujete jen co se "hodí". Takže moralizujete nad tím zda jakože vůbec "umíme diskutovat" a počítáte reakce, ale proč ten příspěvek vyvolal takové reakce, o čem byl vůbec a o čem byl blog - neřešíte. Nakonec....není divu.

3 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

5. 7. 2012 17:02
Co vy asi můžete

"evidentně" vědět o tom, kdo na co zapomíná, jaké má představy a podobně, copak znáte osobně pány výše zmiňované?  Je velmi zajímavé, proč první příspěvek (p_c) vyvolal právě takové reakce, jaké vyvolal. O tom právě píšu! Protože si diskutéři normálně dali echo a společně se pustili  do ubohosti, kterou já nazývám "pranýřováním". Myslím, že sama autorka zmiňovaného článku o něco podobného vůbec nestála, ostatně s p_c si to pěkně po svém vyříkali... O čem článek i blog byl, může se snad každý dočíst sám, samozřejmě, pokud  vůbec je schopen přelouskat souvislý text a nechodí sem pouze se posmívat  a plivat na různě pranýřované....

0 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

3. 7. 2012 12:08
Omezování diskuse

Omezování diskuse autora nepoškozuje, pokud jde o "diskusi" ve zdejším stylu - anonymního házení špíny. Reagovat na tyto výplody je ztrátou času. Můžete to chápat jako neúctu ke čtenářům - ovšem pouze k těm, kteří se takto chovají.

1 0
možnosti
LC

JackBrno

3. 7. 2012 20:44
Re: Omezování diskuse

Samozřejmě, že to nepoškozuje autora. Pouze to diskvalifikuje jeho názory, pokud je není schopen hájit. Je to jeho svobodná volba, stejně jako Vaše, zbaběle diskuzi zakázat. Těžko pak ale můžete očekávat nějakou důvěryhodnost článků se zablokovanou diskuzí. Nebo cenzurovanou, jako na Vaší střídavce :)

10 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

1. 7. 2012 18:27
Máš ten žebříček

hodně, ale hodně špatně Rv

7 0
možnosti
VH

Vlasta Hurtová

3. 7. 2012 21:38
Re: Máš ten žebříček

Já vím... Na některé se nedostalo, někteří jsou tam naopak neprávem a zabírají místa "lepším".  Prostě to tak vyšlo, pro onen zmiňovaný článek... Osobně to pro své články vidím na trochu jinou sestavu ;-)

0 0
možnosti
L-KN

Lobo - krotitel nanotermitů

1. 7. 2012 11:35
To je zase remcání...

Rv

4 0
možnosti
LC

JackBrno

1. 7. 2012 11:18
Pokud někdo nesnese veřejné reakce na svůj veřejný projev...

...tak se prostě nemá veřejně vyjadřovat. K tomu není víc co říct. Uzavření diskuze je prachobyčejná zbabělost a neschopnost (neochota) obhajovat své názory a ta je v nepřímé úměrnosti k obhajitelnosti názorů. Logicky, pokud budu psát nesmysly, musím uzavřít diskuzi, protože nebudu schopen je obhájit. Naopak pokud jsem přesvědčen, že mám pravdu, budu ji hájit i za cenu osobních útoků proti mě. Tedy znovu, uzavření diskuzí Cihlářem je obyčejná zbabělost a je jasné, že chrlením jedním článkem za druhým se snaží jen články s diskuzemi odsunout do pozadí, aby nebyla vidět jeho neschopnost názory obhajovat. Stejně tak aby zapadla skutečnost, že člověk vykázaný policií z bytu "přednáší" o domácím násilí, že si vlastně kozel hraje na zahradníka. Howg, domluvil jsem.

8 0
možnosti
AJ

astrudina

2. 7. 2012 10:08
Re: Pokud někdo nesnese veřejné reakce na svůj veřejný projev...

a včera k podobné diskusi napsal pan Karel Drábek toto: " Blogy jsou vlastně způsobem komunikace, bez diskuse nemají smysl. Autor něco sděluje a potřebuje zpětnou vazbu. Jakékoliv omezování diskuse poškozuje především autora."

K tomu není co dodat.

9 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1328x
Neživím, nepřepínám, ale pořád něco řeším...

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy