Vodafoun aneb pravda v lež oděná…

Reklama v dnešní době snese hodně. Po dlouhých a dlouhých letech, kdy jsem se ne v dobrém s Vodafone rozloučil, jsem na popsaném příkladě poznal, jak jsem udělal dobře.

Byl jsem svědkem přihlášení se z anonymní karty na tarif. Člověk, který byl u nich od začátku vzniku této společnosti jí všude zuby, drápy bránil, dostal takovou ránu, že …

Po dvěatřičvrtě hodině koketování s telefonním automatem se konečně ozval operátor, tedy operátorka. Po další skoro hodince, kdy už snad všichni ve Vodafounu věděli, jaké oblečení a jak často koná tu i onu činnost, intimnosti a podobně, zahlásila operátorka úspěšné provedení operace s tím, že od půlnoci bude služba aktivní. Přejeme vám blablablablabla.

 Nastalo veselí a radost z očekávané nové platby do rodiny. Když tu… Po dvou a půl hodinách zvoní telefon. Sladký hlásek se ptá, zda jmenovaná osoba není, nebo rodinný příslušníci nejsou v seznamu zlodějů zn.Solus. Zde hrdě podotýkám, že i já jsem členem této Zednářské lóže a zdatně plním jejich registr nevědomky pozdními platbami. Pošlu v pátek, přijde ve čtvrtek a podobně. Ostatně, jako 90 procent tohoto národa, jak jsem u jednoho vyšetřovaného případu mohl nahlédnout.

 Zpět k Vodafounu. No, jsem rozvedená, manžel měl půjčky, já vše řádně splácím a u vás žádný dluh snad nemám. Zněla popravdě odpověď. No tak to nejde, bohužel, i když u nás žádný dluh opravdu nemáte, je to tak bohužel nastavený, proto s tím má většina našich zájemců problémy.Nashledanou. A bylo to.

Konec jednoho snu a iluzí. Nevěřím, že tento člověk ještě někdy řekne cokoliv ve prospěch této společnosti (o osudu osmi tel. karet v rodině...). Ty slzy byly opravdové a pláč dlouhý, od srdce.

A pro ty šťourali, co by nemohli spát bez toho, aby věděli, co jsme si Vodafounem provedli, rád objasním. Měl jsem na drátě velmi důležitého člověka státního aparátu a domlouvali podrobnosti státní zakázky, když z ničeho nic se mi do hovoru vecpal jakýsi člověk a teď to zkrátím …a chtěl abych mazal za panem xy (uvedli celé jméno i příjmení), se kterým jsem občas komunikoval a domluvil mu, aby jim zaplatil dluh tel. společnosti kolem čtyř tisíc korun. O tu zakázku jsme přišli (ten pán dlužník tedy i já dlužník logika ne?). Já sice zrušil všem našim zaměstnancům u této telefonní firmy telefon, ale…

Odposlouchávat hovory se nemá…nemyslíte? A KAMARÁDI ROZHODNĚ NEBUDEME… SÍŤ- NESÍŤ…

Autor: Jan Hurka | čtvrtek 1.10.2009 10:20 | karma článku: 15,91 | přečteno: 1877x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21