Soud se sklonil před imigranty i podvody získávání vysokoškolských titulů. Je k nevíře, co máme za podivuhodná stvoření jako soudce…

Na základě doporučení soudu zahazuji doklady a příslušné policejní příslušníky při případné kontrole pošlu kouzelnou formulkou do …zádele.

Stačí komolenou imigranštinou tvrdit, že chci do Německa, či jiného evropského státu, nebo příbuznými a …autobusem, vlakem a s malým finančním dárečkem, až 800 euro jedu na výlet. Klidně opakovaně, dokud nějaký rychlosoudce ,či jiný potvor činitel rozhodne jinak. Tedy možná. Nebo je libo byteček zadarmo i s aktivní podporou místních kmotrů a ministerstva vnitra?

A naše rodiny i s dětmi jsou na ulici u popelnic. Těm nic? Nejsou imigranté? Ve vlastní zemi…

 Do prdele, co se to tady děje? Boží to dobroto, který …ehm tur opět ohnul paragraf práva. Teď poslední zprávy dne jsou, že na základě tohoto výroku se hádá hned několik soudů a Ministerstev. Nezbývá se zeptat, pro koho? Jestliže jsem někde ilegál, tak je se mnou zacházeno pro mé protiprávní počínání na základě svrchovanosti dotčeného státu. Pro jeho bezpečnost.  Tedy toto platilo doteď. Soud mimochodem v neuvěřitelné době (u našinců jsou to i desítky let, tedy porušení rovnosti před zákonem i diskriminace obyvatelstva veřejného činitele v neprospěch státu, tedy i veřejné ohrožení) řádu dní vyplodil tento paskvil. Co rozhodnou dál?  Stát u silnice s praporkem a oslavnou notou z koránu vítat potencionální zločince a budoucí inkvizitory?

Mám jenom já ten pocit podivných událostí, kterými jakoby mi někdo stahoval smyčku kolem krku a já měl spoutané ruce za zády? Nejdříve byl problém stovky imigrantů a dnes tisíce, potom co?... miliony …miliardy ne? Kdo ovládá tento stát, kdo ho…nás, chrání? Nebo prodává…..

Snad perla všech perel. Plzeňský soud rozhodl v případech odebraných titulů o protiprávnosti tohoto kroku.

 Podvod kupování vysokoškolských titulů není prý podvod!!!

 Hádejte kde a u koho studovali tito soudci (čtyřletá studia za dva měsíce apod., kdo by nechtěl, také podle toho ty soudy vypadají a nejenom soudy)…nechci zmiňovat přísloví o perlách a sviních, tady v této zemi zůstanu u sviní…

Autor: Jan Hurka | čtvrtek 6.8.2015 8:00 | karma článku: 40,49 | přečteno: 1855x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21