Právo? Na co vlastně je, když máme právo nemít právo…

Kdo, jsou ti Biřicové z EU, kteří chtějí rozhodovat o půlce světa a nikým nevoleni, vykřikují, řvou,… máme moc… EK nikým nevolená, má problém s legálně a demokraticky zvolenou vládou v Polsku a Polskem to evidentně neskončí….

Zase ti "hloupí“ méněcenní občané a "hloupé" národy n-té kategorie nepochopily "velikost" myšlenek EU.

Je nepřípustné u  Evropská komise, a nejen jí, vynucovat si, vměšování do vnitřních záležitostí cizích suverénních států.

Evropské komise? Co je to za uskupení?

Parodie kapitalistického rovného společenství...

Co takhle, kdyby EU dotovala, starala se o mladé, a staré lidi?? Ne? Ale, ale…, tady se blbě rozkrádá a na to EU není zvědavá, že?  Cpát naše peníze lidem a organizacím opravdu podivných úmyslů a nesmyslů…

...někdo s mým diktátem nesouhlasí, tak ho z hlasování vyhodím...???
Po vzoru USA, Ruska proběhne Obranná vojenská invaze těch "správných" států do Polska?

Ano…?  Je to konec svobody a demokracie v Evropě?

Co (my středoevropané) držet pospolu a nedat si nic vnutit, diktovat někým, koho jsme si nezvolili.

Naučme tu namyšlenou sebestřednou smetánku evropským hodnotám tak, že vylezeme rychle ze spolku, který si určuje své vlastní hodnoty a násilím je vnucuje ostatním.

Ono vůbec o demokracii jde…? Vážně? Hmm...soudnictví...v Polsku...

Vzpomeňme naše soudnictví.

Praktická nevymahatelnost práva. A proč? Protože…

V případě tzv. špatných rozsudků, zpětně rozhoduje soudce, ten, jenž už špatně rozhodl. Paradox? Kdepak, jen pojistka aby náhodou nebylo rozhodnuto jinak než dle zákona peněz.

A základní kámen práva... spravedlnost není podložena majetkem…chacha

U nás bez poplatku soudu se nemáte právo se práva a spravedlnosti dovolat. Nemáte na poplatek? Jste viní. Tedy i dítě, student, bezdomovec atd...jak mi napsal soud Praha 9, MS i NS NA OTÁZKU O NEMAJETNOSTI ÚČASTNÍKA SPORU… MUSÍ, VŽDY být UHRAZEN POPLATEK!!!  Samozřejmě rozhoduje soud. A pravda? Hlavně u vylučovacích žalob ....dětem,studentům (přestože nejsou výdělečně činní a právně odpovědní…) a už vůbec důchodcům se nepromíjí…

Staneli se, že poplatek je zaplacen, návrh podán, je v záloze plán dvě. Osoba není osobně účastníkem sporu. Krátce. V řizení se rozhoduje o vás (často ani soudce neztotožní účastníka sporu a vše se řeší dodatečnou úpravou rozsudku!!!) bez vás (Iustitia nemini Uganda) . Pro jistotu se tzv úřední chybou, či fikcí doručení (u nefunkčnosti pošty opět jeden neuvěřitelný úkaz práva), nedostanete k rozsudku (nelze včas nahlédnout pro odlišnost osobních dat do spisu), aby náhodou se dalo odvolat a nepropadly lhůty. A o ty z 80 procent jde. Naprosto nesmyslné nesplnitelné lhůty a nedoručitelnost, kvůli kterým končí většina případů. Soudce má v případě žádosti o prominutí pro překážky tu výsadu je (ne)prominout. Proč_?

Vše je o nepostižitelnosti soudů a soudců. A exekutorů…

A, že se Polsko snaží podržet soudce pod krkem, když v mnohých kauzách se zcela vymkli všem společenským normám…?

Opět příklad od nás.  Veškeré nepravosti má hlídat ÚS. Skutečnost? Výmluva ÚS na nepodnětnost od občanů. No, proč asi? Protože nemá peníze? Občan si má najít vlastního advokáta (jeli nemajetný v rozporu zákl. práva je mu znemožněno právo...)  a jeli mu schválen (proboha proč schvalovat jeli justice nestranná), může se pokusit o zteč ÚS. Bohužel ten nepravosti soudů konkrétně přístupu k spravedlivé (ne)spravedlnosti sám posvětil, takže...

O výkonné moci státu, kdo určí nápravu? O tom rozhodují občané. Právoplatně zvolení zástupci…

Nikoliv cizák vepřík s komplexem méněcennosti, vykrmený z cizího…

Nechci Polákům a nejen jim radit…

 s úsměvem řekněte… Sklapněte nebo jdeme…

A budou se, dít věci…

Autor: Jan Hurka | pátek 22.12.2017 7:00 | karma článku: 30,69 | přečteno: 692x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21