Policie povyšuje sport na gladiátorské hry.

Pan Langer opět zabodoval.Pravděpodobně chce sport povýšit na gladiátorské hry.Ve stylu amerických filmů, mu asi chybí ta trocha vzrušení a krve.

...opět kocourkovští ve své pýše zapomněli, že nemají zákon o bezpečnostních službách za který se modlí snad všechny firmy tímto se zabývající...

Tedy už od dob vzniku security u nás.Říkáte masakr? Hmmm obávám se, že to co se bude dít nebylo naším slovníkem dosud pojmenováno.Ti lidé tam budou bojovat ne za pořádek ale za přežití...

Policii jako nástroj moci asi těžko nahradí někdo, kdo ze zákona nemá právo prakticky vůbec na nic.

Tedy ani na to šacování, prohlížení atd.Občanský zákon, který musí dodržovat nemá ani žádnou vyjímku.Do okamžiku než se bude bránit o život.Pan Langer má tak nějak smolíka.Čeho se dotkne, to mu vychází jako velmi účiná, politická nálož.Tak jaképak podceňováníod organizátorů, špatná organizace.Pane ministře,proberte se! Jak máte zařídit něco, když nesmíte nic.Nevím,nevím zda existuje země kde se sportovních her neúčastní policie.Kdo ví? Třeba budeme první.První, kde úsměvem,laskavostí rozvášněné fanoušky donutíme se uklidnit a být na sebe¨¨dobří¨¨.Pan ministr nám to v debatách ukázkově předvádí, jak na to.

Jsem již unaven psát pořád dokola o chybějících zákonech a aroganci zákonodárců.Sport přestává být sportem.Fanoušci fanoušky atd.Možná budu asi jako Sybyla.

Prorokovat, že budeme v budoucnu fandit ne sportovcům ale pořadatelům...

Tedy nenajde-li se nějaký osvícený a nepřinese ...zákon!

Autor: Jan Hurka | středa 25.2.2009 9:33 | karma článku: 12,26 | přečteno: 815x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21