Opravdu je občan idiot aneb jak si vyložit povinné poplatky za něco, co nedostanete...

Také vás nadzvedla nicotná zpráva o zdražení poplatků pro rezidenta parkovacích zón, služby fiktivní, nic vás neopravňující, nikým vám nic nezaručující, nicméně povinnou?

Je k nevíře, jakým způsobem si zdejší vládnoucí elita dokáže s grácií Sluníčkovské mafie, vytřít se zákony této země, prdel. Hlavně s občany. A to dokonce těsně před volbami. Neuvěřitelné.

Za službu odporující diskriminačnímu zákonu (rovnosti občanů), silničnímu zákonu (využívání komunikací, za které je vám na palivu i automobilu napařena nekřesťanská daň) neboť je vám znemožněno, omezeno osobní právo a je napomáháno přímo kriminálním živlům, povoleno vlastnit vzdušný zámek v podobě parkovacího místa.

Ve dne, zejí  často zóny prázdnotou, zatímco jsou okraje města narvaná vzteklými motoristy a spokojenými zloději. Odpoledne, všichni podnikatelé odloží své služební vozy na okraj města (mimo zónu), kam rezidenti vracející se z práce nemohou zaparkovat a jsou kořistí městské policie (ta, je také v této zemi, výkvět lidství). A za to, nejenže občan je povinen zaplatit a navíc, ještě sazba bude neadekvátně zvýšena o údajné náklady na její údržbu. Máte právo na nic a teď zdražujeme to nic.Jednou poplatek, navždy důvod ho zvyšovat (dle TOP09 klidně až na 40000,- jako v Rakousku.Lidé úspory mají jen se nechtějí dělit).

Řečeno laicky, mafii rostou náklady a někdo to přeci zaplatit musí. Navíc, toto je ekonomicky kontraproduktivní, poškozuje všechny bez rozdílu.Škodí nájemcům.Jedete někoho navštívit nebo on vás? Nedej bože na více dní? Naditou prkenici (místo placení restaurací, památek atd.) sebou! Brzy, vězte, vás již nikdo otravovat (navštěvovat) nebude. A, ani vy je…

https://byznys.ihned.cz/c1-57368950-modre-parkovaci-zony-v-praze-nam-likviduji-byznys-zlobi-se-podnikatele

http://www.bydlet.cz/395975-mesta-chystaji-modre-zony-prespolni-budou-parkovat-jen-obtizne/

Nejenže za zaplacený poplatek (ne)dostanete nic v podobě (ne)parkovacího místa ale v případě škodní události se bude stát vymlouvat, že jako majitel není za škodu odpovědný, neboť se nejedná o parkoviště, ale placenou zónu, tedy něco na co se zákon (opora v zákoně pro uvedenou službu neexistuje) nevztahuje. Omyl. Služba je zřizovatelem deklarována, jako parkovací zóna sloužící k zaparkování vozidla. Veškerá zodpovědnost jde za zřizovatelem (provozovatelem).

Je otázkou času, kdy si budeme (ne)dobrovolně předplácet možnost smět jít nakupovat. Překvapivě třeba do obchodu. Televizní a rádiové poplatky bez vlastnictví přijímačů už máme, tak snad…frňákovné ((možnost (ne)vystrčit nos ven, nikoliv strkat do něčeho všetečný frňák)) nebo Kocourkovné !

 Sem bude určitě spadat (ne)povinný poplatek na právo mít (ne)svého politika…popřp., co Kocourkovské zrovna napadne zpoplatnit, uvalit…atd.

Je jen otázkou času, kdy se o své (ne)právo přihlásí ostatní…holič, kadeřník, elektrikář, manažer/ka toalet, pekař, soused atd.

Lékárníci, soudy, lékaři, právníci atd., ti už se nehlásí, ale přímo řvou…Odevzdejte nám své platy, sami máme málo, málo na nás dřete …

Co na to (ne)ústavní ochránci…

Na radu Blanických rytířů vyčkávají…

Až nebude co rozkrást a všichni budou v dluzích, exekuci… anebo?

… všechno bude všech…

sakra, nebylo to tady už???

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Hurka | středa 6.4.2016 8:30 | karma článku: 37,04 | přečteno: 1891x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,97

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21